StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Момент потрапив на відео: Кіркоров жорстко зганьбився перед своїми друзями

8 травня 2024, 10:54оновлено 8 травня, 11:25
3631
Путініст Кіркоров практично плакав, коли йому довелося зробити одну річ.
Кіркоров знову зганьбився
Кіркоров знову зганьбився / Колаж Главред, фото скріншот

Російський скандальний співак Філіп Кіркоров, який підтримує криваве вторгнення РФ в Україну, вкотре показав своє боягузтво і жіночність.

Як пишуть пропагандистські ЗМІ, Кіркоров цього разу зганьбився просто перед своїми друзями, під час святкування Великодня. Так, після святкового застілля його подруга Тетяна Тур запропонувала співакові взяти участь у незвичайному випробуванні - постояти на дошці з цвяхами.

Кіркоров не зміг вистояти на цвяхах навіть на короткий час. Ніжний Кіркоров став стогнати і зітхати, додаючи, що йому дуже боляче.

Зазначимо, що Кіркоров не вперше потрапляє в такі ситуації. Кілька років тому в мережі гуляло відео, як він верещить від страху, коли на сцену піднімається його прихильниця, щоб вручити йому букет.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, нещодавно зрадниця Регіна Тодоренко мала необережність привести на зйомки свого старшого сина Мішу. Дитина розмістилася на руках у мами, яка сиділа в журі разом із путіністом Пилипом Кіркоровим. Дитина крутилася і кричала в мікрофон, чим сильно дратувала Кіркорова.

А також у країні-окупанті Росії хочуть позбавити звання народного артиста путініста Філіпа Кіркорова через участь у "голій" вечірці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти