StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Скло блищатиме від чистоти: жінка розповіла, як відмити скло без розводів

7 грудня 2023, 10:54оновлено 8 грудня 2023, 09:52
17837
Жінка поділилася своїм простим трюком для видалення стійких розводів зі скла - і все це завдяки домашній суміші, яка вже є у більшості людей.
Скло блищатиме від чистоти: жінка розповіла, як відмити скло без розводів
Як відмити скло без розводів - жінка поділилась крутим лайфхаком / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Прибираючи оселю, немає нічого більш дратівливого, ніж помічати розводи на склі, коли ви думали, що все буде блискуче і чисто.

Для багатьох прибирання може бути терапевтичним завданням, коли ви спостерігаєте, як ваш дім перетворюється на сяючу оселю, але немає нічого гіршого, ніж повісити гумові рукавички після того, як вимили все, а потім помітити розводи на вікні або в душовій кабіні, і повернутися і витерти все знову, пише Mirror.

Одна прихильниця прибирання поділилася в Інтернеті своїм простим і дешевим трюком, як завжди отримувати чисту поверхню без розводів в домашніх умовах.

відео дня

У TikTok Керрі, яка під ніком @renovation_44 регулярно ділиться порадами та підказками з прибирання, розповіла, як їй вдається отримати чисту поверхню без розводів, коли вона миє скло в душовій кабіні. Вона написала поряд з відео: "лайфхак: як зробити скло для душу блискучим".

Вона поділилася простим домашнім засобом, який приготувала для очищення скла. Коли вона знімала на відео, як готує суміш, вона сказала: "1/2 склянки води, 1/4 куска мила, 1/2 склянки білого оцту", - і налила інгредієнти у пляшку з розпилювачем.

Дивіться відео про те, як відмити скло без розводів і шкоди для матеріалу:

Потім жінка розбризкала суміш на скло для душу і додала: "Це видалить плями від води і мильний наліт", - і за допомогою губки втерла її в скло. Потім Келлі взяла насадку для душу, сполоснула скло, змила суміш і додала: "Сполосніть, щоб скло було блискуче чистим", - і сказала: "Без розводів".

Якщо вам цікаво, як очистити скло від старого жиру у вашій духовці, рекомендуємо наш матеріал: Як прибрати жир зі скла духовки: простий і легкий спосіб.

Пізніше Керрі розповіла, як вона використовувала "звукову щітку" для миття скла, а також порекомендувала людям використовувати скребок після ополіскування і "відполірувати ганчіркою", щоб скло стало блискучим. Для стійких плям від води Келлі рекомендувала використовувати лимонний сік, але для свого відео вона використовувала звичайне господарське мило.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти