StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Шкіряний диван як новий: нескладний спосіб догляду, про який ви не знали

21 листопада 2023, 11:48
410
Шкіряний диван - це інвестиція, яка прослужить вам довгі роки. Проте важливо правильно за ним доглядати, щоб він не втратив свій вигляд.
Шкіряний диван як новий: нескладний спосіб догляду, про який ви не знали
Як почистити шкіряний диван / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, depositphotos.com

Обираючи диван для помешкання, шкіряний диван видається справжнім символом стилю та тривалого служіння. Він відзначаються своєю міцністю та здатністю залишатися в ідеальному стані протягом багатьох років. Шкіряний диван додає приміщенню вишуканості, легко вписуючись у будь-який стиль.

Шкіра – це матеріал, який "дихає", тобто адаптується до температур, будучи прохолодним влітку та теплим взимку. Вона є матеріалом, який погано вбирає плями, що полегшує чищення. Проте шкіра, будучи натуральним матеріалом, може втратити свій блиск і м’якість, якщо за нею не доглядати належним чином. Незважаючи на вишуканий вигляд шкіряного дивану, важливо правильно за ним доглядати, щоб забезпечити довговічність та зберегти ідеальний вигляд.

Хитрощі делікатної чистки шкіряного дивану

Чистка шкіряного дивана не складна, але вимагає дотримання деяких рекомендацій, щоб не пошкодити матеріал.

відео дня

Уникайте прямого впливу сонця. Хоча це не порада щодо чищення, але важливо пам’ятати, що сонце може змінити колір і висушити шкіру. Бажано поставити диван подалі від вікон або використовувати штори, щоб захистити його від прямого світла.

Регулярне прибирання пилососом. Перед чищенням бажано пропилососити диван, щоб позбутись пилу і частинок від їжі, приділяючи особливу увагу кутам і складкам.

Ніжне очищення. Використовуйте серветку з мікрофібри, злегка змочену дистильованою водою, щоб відмити поверхню. Важливо не намочити шкіру.

Нейтральне мило. Якщо вам потрібно більш глибоке очищення, ви можете додати у воду кілька крапель нейтрального мила. Потім протріть ганчіркою та добре висушіть поверхню.

Зволожуючий крем для шкіри. Час від часу корисно наносити на шкіру спеціальний крем або кондиціонер на восковій. Завдяки цьому шкіра на дивані буде м’якою, зволоженою та виглядатиме оновленою.

Будьте обережні з плямами. Якщо ваш диван забруднився, важливо діяти швидко. Намагайтесь швидко увібрати ганчіркою свіжу пляму (без тертя), а потім обережно протріть вологою тканиною.

Уникайте абразивних продуктів. Не використовуйте жорсткі чистячі, дезінфікуючі або спиртовмісні засоби, оскільки вони можуть висушити та пошкодити шкіру.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти