StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловік назвав 6 небезпечних предметів, які категорично не можна пилососити

19 квітня 2024, 02:32оновлено 20 квітня, 22:13
Є декілька речей, які заборонено пилососити, інакше ризикуєте дорого пошкодити свій пристрій.
Чоловік назвав 6 небезпечних предметів, які категорично не можна пилососити
Що не можна пилососити / колаж: Главред, фото: unsplash

Пилососи можуть допомогти швидко прибрати у будинку, адже він може всмоктати будь-який бруд. Однак, фахівці попереджають, що є предмети, які ніколи не можна збирати пилососом.

Радимо прочитати цікавий матеріал: Пилосос більше не потрібен: найлегший спосіб прибрати шерсть із килима, лайфхак.

Якщо ви завжди думали, що ваш пилосос може всмоктати все - ви дуже помилялися. Є декілька речей, які категорично не можна пилососити, інакше ви ризикуєте дорого пошкодити свій пристрій. У нещодавньому відео блогер Девід МакКлелланд пояснив, які речі ніколи не варто пилососити, передає Mirror.

відео дня
  • Не варто пилососити попіл, тирсу та пісок. Такі дрібні частинки можуть засмічувати фільтри вашого пилососа, а це може призвести до зниження сили всмоктування. Краще скористатись совком і щіткою, а щоб це було робити легше, попередньо змочіть це місце.
  • Не можна прибирати пилососом бруд та ґрунт. Вага пилососа може проштовхнути їх глибоко у ворс килима, спричиняючи на ньому плями. Земля може сильно пошкодить та заб'є фільтри пилососа.
  • Експерт радить не пилососити розбите скло. Дрібні шматочки скла можуть застрягти в шлангу та потрапити у двигун вашого пилососа. Також існує ризик, що вони можуть порвати мішок для сміття у пилососа. Щоб переконатись, що на підлозі не залишолось дрібного скла, варто намочити рушник і пройтись по поверхні.
  • Вологі плями та залишки води на підлозі категорично не можна прибирати пилососом. Такі дії можуть заблокувати трубки та фільтри пилососа і навіть спричинити цвіль всередині. Та й взагалі, вода та електрика - це погане поєднання.
  • Не варто пилососити шпильки чи канцелярські скріпки, адже вони можуть застрягти в голівці щітки, або навіть зламати внутрішню трубку вашого пилососа.
  • Ні в якому разі не пилососьте липкі сліди від клею чи інших речовин, адже існує ризик, що може дуже засмітитись фільтр, або заблокується двигун. Краще прибрати липкі сліди за допомогою вологої мильної тканини. Наприклад, дистильований білий оцет допоможе видалити клей.

Дивіться відео про те, що не можна пилососити:

@whichuk 6 things you should never vacuum up unless you want to destroy your vacuum cleaner. #cleaning#clean#cleantok#vacuum#vacuumcleaner#hoover#vacuum#learn#learnontiktok♬ original sound - Which?

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти