StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Пилосос більше не потрібен: найлегший спосіб прибрати шерсть із килима, лайфхак

27 січня 2024, 21:13
16523
Деякі мийні засоби для килимів іноді справляються з прибиранням шерсті, але далеко не завжди.
Пилосос більше не потрібен: найлегший спосіб прибрати шерсть із килима, лайфхак
Чим можна прибрати шерсть із килима / Колаж Главред, фото freepik

Немає нічого більш дратівливого, ніж боротьба з упертими волосками і пилом, що залишаються після прибирання пилососом, але, на щастя, одна розумна жінка поділилася простим способом вирішення цієї повсякденної проблеми.

Для цього способу вам не доведеться витрачатися на модне обладнання для прибирання, адже для цього трюку вам знадобиться всього один дешевий предмет домашнього вжитку, пише Mirror.

Як швидко прибрати волосся і шерсть із килима

Якщо у вас є діти або домашні тварини, ви знаєте, що килими легко забруднюються, а це означає, що вам доведеться витратити певний час на відтирання плям і прибирання шерсті домашніх тварин.

відео дня

Хоча деякі мийні засоби для килимів іноді справляються з цим завданням, існують чудові альтернативи цим стандартним мийним засобам. На сторінці "Поради з прибирання місіс Хінч" у Facebook гуру прибирання поділилася своєю порадою з іншими, розповівши, що для видалення бруду знадобиться віконний скребок, який можна купити в більшості супермаркетів.

Поділившись фотографією великої грудки волосся, вона розповіла, що вона накопичилася всього за кілька днів, і вона часто знаходить подібні грудки, коли використовує цей метод раз на тиждень. Усе, що вам потрібно, щоб випробувати цей спосіб, - це віконний скребок, щоб позбутися того, що залишає після себе пилосос.

"Дивовижний спосіб, яким я просто зобов'язана поділитися з усіма вами! Я роблю це раз на тиждень, і наліт просто шокує. У мене є собака, тому я прибираю весь пил і шерсть, яку не може прибрати пилосос! Звичайний скребок для душу/віконного скла", - вона написала.

Демонструючи свою техніку, вона використовує короткі рухи, щоб зібрати бруд і волосся в купу, і це вражає, коли бачиш, як легко вона піднімає те, що насправді ховається на наших килимах.

Шанувальники захоплено відгукнулися про цей метод очищення, а одна з жінок розповіла, що завдяки йому її килими знову виглядають як нові.

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти