StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка для найуважніших: потрібно знайти голуба на вулиці міста за 8 секунд

20 листопада 2023, 16:15оновлено 24 листопада 2023, 15:16
2070
Хитрий голуб заховався так майстерно, що помітити його зможуть тільки дуже уважні люди.
Оптическая иллюзия, голубь
Треба знайти захованого голуба за 8 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Часто у вирі щоденних подій ми можемо не помічати навколо себе багато на перший погляд дрібниць. Через велику кількість справ і тісний щоденний графік наша уважність до деталей навколо нас притуплюється. У таких умовах було б корисно час від часу влаштовувати "тренування" своєму мозку і виконувати різноманітні завдання для загострення уважності та спостережливості.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для кмітливих: чи зможете ви знайти келих з напоєм за 11 секунд

До таких завдань, зокрема, належать ребуси, головоломки та оптичні ілюзії. Наступна оптична ілюзія пропонує знайти голуба, який захований на вулиці міста. Помітити пернатого буде непросто, адже в місті є де заховатися, а ці птахи бувають дуже хитрими й винахідливими.

відео дня

До того ж завдання потрібно виконати всього за 8 секунд, що робить його ще складнішим. Чи готові ви перевірити себе, позмагатися з часом і відшукати захованого птаха всього за 8 секунд?

На картинці ми бачимо пішохідну вулицю міста, на якій поки що немає людей. По праву і ліву сторону вулиці розташовані різні магазини та інші заклади. Десь серед цієї міської архітектури заховався голуб, якого потрібно дуже швидко відшукати.

Не варто відволікатися ні на що інше, якщо ви хочете виконати це завдання максимально швидко. Доведеться зосередитися і максимально швидко проглядати очима усі закутки картинки, поки хитрий птах не трапиться вам на очі.

Оптическая иллюзия
Треба знайти захованого голуба за 8 секунд/ unsplash.com

Коли ви знайдете пташку, можете запропонувати цю загадку своїм рідним і друзям – можливо вони також захочуть перевірити свою уважність і спостережливість.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Голуб добре замаскувався/ unsplash.com

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти число 225 серед 235 за 8 секунд. Серед великої кількості однакових тризначних чисел важко буде помітити єдине число, яке відрізняється від усіх інших.

Також раніше ми розповідали про складний ребус, у якому потрібно вгадати слово на малюнку за 15 секунд. Слово замасковане за допомогою картинок, символів та літер. Відгадати його буде непросто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти