StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Складний ребус для геніїв: потрібно за 1 хв вгадати слово, заховане на картинці

18 листопада 2023, 12:41оновлено 24 листопада 2023, 15:16
1690
Заховане у загадці слово дуже важливе для кожного українця. Доведеться добре подумати, щоб добратися до відгадки.
Ребус, девушка
Потрібно за 1 хв вгадати слово, заховане на картинці/ колаж: Главред, фото: Главред, unsplash.com

Ребуси, головоломки та оптичні ілюзії допомагають тренувати мозок і загострювати свою уважність до деталей. Якщо регулярно розгадувати такі загадки, то вже дуже швидко можна помітити, що вам щоразу стає легше і легше це робити.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для кмітливих: чи зможете ви знайти келих з напоєм за 11 секунд

Наступний ребус змусить вас зібрати докупи усі сили, адже потрібно буде розгадати, яке слово зашифроване на картинці.

відео дня

На зображенні ми бачимо літери, які взаємодіють між собою, а також малюнок, де дівчата тримають пакунки з покупками після походу по магазинах. У кожній частині ребусу зашифрована частина захованого слова. Тому потрібно по черзі вгадати, що означає той чи інший елемент, і тільки тоді переходити до наступного.

Загадку потрібно розгадати всього за 1 хвилину. Не варто думати, що цього часу дуже багато. Як тільки ви почнете виконувати завдання, одразу стане зрозуміло, що не все так просто. Але не варто опускати руки перед труднощами – якщо докласти зусиль, то ваші старання будуть винагородженні й розгадка обов’язково дасть про себе знати.

Коли розгадаєте ребус, не забудьте поділитися ним зі своїми рідними і друзями – можливо їм теж буде цікаво перевірити свою уважність і кмітливість. Тим більше, що в цій загадці зашифроване дуже важливе для кожного українця слово.

Ребус
Потрібно за 1 хв вгадати слово, заховане на картинці/ Главред

Якщо ви хочете розгадати цю загадку самостійно, то не прогортайте сторінку вниз, щоб не псувати собі враження і не дізнатися розгадку заздалегідь.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Ребус
Зашифроване на картинці слово – свобода/ Главред

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти число 225 серед 235 за 8 секунд. Серед великої кількості однакових тризначних чисел важко буде помітити єдине число, яке відрізняється від усіх інших.

Також раніше ми розповідали про складний ребус, у якому потрібно вгадати слово на малюнку за 15 секунд. Слово замасковане за допомогою картинок, символів та літер. Відгадати його буде непросто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти