StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Складний ребус для геніїв: потрібно вгадати слово на малюнку за 15 секунд

15 листопада 2023, 11:27оновлено 24 листопада 2023, 15:16
1688
Слово замасковане за допомогою картинок, символів та літер. Відгадати його буде непросто.
Ребус, девушка
Потрібно вгадати слово на малюнку за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: Главред, unsplash.com

Ребуси – це ще один вид інтелектуальних загадок, який набирає популярності. У таких завданнях слово, яке потрібно розгадати, зашифроване за допомогою картинок, літер, цифр та символів. Щоб відшукати таке заховане слово, потрібно буде розгадати таємний сенс, який закладений у кожен з елементів загадки.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для кмітливих: чи зможете ви знайти келих з напоєм за 11 секунд

Наприклад, у наступному ребусі потрібно розгадати слово, яке зашифроване у кількох різних елементах, зображених на картинці.

відео дня

Щоб зрозуміти, яке ж слово мається на увазі, варто розгадати значення кожного з елементів. При цьому на розгадування загадки дається всього 15 секунд, тому доведеться поспішати.

Нагадуємо, що у ребусах кома, апостроф або перевернутий апостроф означають, що від назви об’єкта, біля якого вони стоять, потрібно відняти літеру. Якщо такий символ стоїть перед зображенням об’єкта, то потрібно відняти літеру від початку слова, якщо символ стоїть після об’єкта – відняти літеру вкінці слова. При цьому кількість таких символів вказує на те, скільки саме літер потрібно прибрати.

Спробуйте не відволікатися ні на що інше, зосередитися тільки на цьому завданні і виконати його максимально швидко. Раптом вам це вдасться навіть швидше, ніж за 15 секунд.

Ребус
Потрібно вгадати слово на малюнку за 15 секунд/ Главред

Якщо вам не вдається розгадати ребус, даємо невелику підказку: зашифроване слово – це назва міста.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Ребус
Зашифроване на малюнку слово – Київ/ Главред

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти полярного ведмедя за 7 секунд. У полярного ведмедя біле забарвлення хутра, тому буде непросто помітити його серед білосніжних льодовиків.

Також раніше ми розповідали про складний ребус, у якому треба вгадати слово, зашифроване в картинках. Щоб розгадати ребус, потрібно вгадати захований зміст окремих картинок.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти