StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лікарі нічого не знайшли: розумний годинник врятував від смерті вагітну дівчину

12 травня 2023, 10:21
Пристрій відправив тривожний сигнал, на який дівчина вчасно відреагувала.
Годинник врятував життя вагітній дівчині
Годинники врятували життя вагітній дівчині / Колаж Главред, фото: mirror, pexels.com

Вагітна дівчина заявила, що годинник Apple Watch врятував її життя. 24-річна Ребекка МакМанус відчувала задишку протягом декількох тижнів, але вчасно помітила проблему.

Нормальний пульс людини в стані спокою повинен становити від 60 до 100 ударів на хвилину, але у неї він підскочив до 154 ударів, пише Mirror.

Однак лікарі пояснили симптоми тим, що дитина штовхається в діафрагму, і відправили її додому, але після більш ретельного огляду у неї виявили дві легеневі емболії - тромби в кровоносних судинах в легенях, які можуть бути небезпечні для життя, якщо їх не лікувати швидко.

відео дня

Майбутня мама зараз приймає препарати для розрідження крові і вважає, що годинник Apple Watch врятували їй життя.

"Я відчувала втому і задишку, але я очікувала цього під час другої вагітності. Я піднялася в свою квартиру, і мені було важко дихати. Я сіла на диван, і мій годинник показав, що мій пульс був на рівні 140 ударів в хвилину протягом більше 10 хвилин, як ніби я займалася спортом. Я не повірила, поки не встала і не відчула запаморочення. Потім пульс піднявся до 154 ударів в хвилину. Якби не мій годинник Apple Watch, я б не зрозуміла, в якій небезпеці перебуваю. Це врятувало мені життя", - зізналася дівчина.

Нагадаємо, раніше жінка назвала доньку на честь своєї улюбленої закуски. Вся мережа здригнулася після того, як почула це ім'я. Вона записала відео з сяючими від щастя очима і гордо заявила, що у її дочки буде ім'я Пікл.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку дочку на честь відомого рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе і ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не було "якимось божевільним", це просто "давня назва рослини".

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти