StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Макарони були скрізь: жінка знайшла в лісі 200 кг готової страви

5 травня 2023, 18:55
200 кілограмів макаронних виробів було викинуто поруч із струмками.
Макарони на березі річки
Макарони на березі річки / скріншот з відео

У США жінка виявила в лісі понад 200 кілограмів приготованих макаронів, які просто викинули на землю.

Американка повідомила, що місцеві жителі вже не дивуються звалищам будівельного та іншого сміття в лісах, пише New York Post.

За її словами, понад 200 кілограмів макаронних виробів було викинуто поруч із струмками, що перетинаються з Гілліардом та Мімі. Тепер користувачі соцмереж гадають, хто і навіщо викинув так багато макаронів.

відео дня

"Головний підозрюваний це хлопець на ім'я Аль Денте", - написав один з користувачів в Twitter.

Так зване звалище макаронів, каже жінка, ілюструє серйозну проблему, з якою стикається Олд-Брідж. Місто страждає через незаконні звалища та відсутність вивезення великогабаритного сміття.

Незабаром після того, як жінка написав про цю проблему і повідомила про харчові відходи в муніципалітет, міська служба благоустрою поспішила на місце події і прибрала локшину.

"Ви можете сказати: "Кому яке діло до макаронів?" Але в макаронах є рівень рН, який впливає на потік води. Цей потік води важливо очистити, оскільки він надходить у міське водопостачання. Це була одна з найшвидших прибирань, які я коли-небудь бачила тут", - додала американка.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що підліток, оголошений мертвим, почав рухатися, коли його розбита серцем сім'я прощалася з ним. 16-річний Семмі Берко з Техасу подолав скеледром у своєму місцевому спортзалі, діставшись до вершини, але раптово втратив свідомість. Хлопчика на мотузці спустили вниз і протягом двох годин намагалися врятувати. В результаті його визнали мертвим.

Також ми розповідали про те, що жінка навмисно труїла свого чоловіка. Вона час від часу підливала йому в чай засоби для очищення каналізації. В результаті у нього з'явилася виразка шлунка, гастрит і езофагіт. Чоловік зловив дружину завдяки камерам, які він встановив на кухні.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти