StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жінка робила манікюр протягом багатьох років - тепер вона ледве може рухати руками

9 травня 2023, 14:31
У підсумку вона поклялася назавжди відмовитися манікюру і попередила інших про можливі наслідки.
Жінка відчуває проблеми з нігтями через манікюру
Жінка відчуває проблеми з нігтями через манікюр / SWNS

Жінка, у якої після манікюру залишилися понівечені кінчики пальців, відчайдушно намагається з'ясувати причину свого загадкового стану.

36-річна Ліза Дьюї робила гелевий манікюр протягом багатьох років без будь-яких проблем-до недавнього часу, коли у неї з'явився сильний біль і запалення, а нігті почали відпадати, пише Nypost.

"Я боялася, що втрачу весь палець", - розповіла жінка.

відео дня

Біль почався в лютому, коли вона помітила, що свіжий манікюр запалився, а лак відшаровується від нігтів. Тоді лікарі поставили їй діагноз - бактеріальна інфекція.

Біль і ознаки інфекції начебто пройшли, тому в квітні вона знову зробила манікюр, вирішивши замість цього спробувати акрилові нігті. Жахливо, але через кілька днів її нігті почали відшаровуватися від нігтьового ложа. Їй було так боляче, що вона ледве могла рухати руками.

Наслідки алергії
Наслідки алергії / скріншот

Її занепокоєння посилилося, коли незабаром нігтьове ложе стало фіолетовим, що змусило її запідозрити, що у неї розвинулася алергія на засоби для нігтів.

В результаті жінка поклялася назавжди відмовитися манікюру і попередила інших про реакцію, яку можуть викликати засоби для манікюру.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що підліток, оголошений мертвим, почав рухатися, коли його розбита серцем сім'я прощалася з ним. 16-річний Семмі Берко з Техасу подолав скеледром у своєму місцевому спортзалі, діставшись до вершини, але раптово втратив свідомість. Хлопчика на мотузці спустили вниз і протягом двох годин намагалися врятувати. В результаті його визнали мертвим.

Також ми розповідали про те, що жінка навмисно труїла свого чоловіка. Вона час від часу підливала йому в чай засоби для очищення каналізації. В результаті у нього з'явилася виразка шлунка, гастрит і езофагіт. Чоловік зловив дружину завдяки камерам, які він встановив на кухні.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти