StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ветеринар ледь не помер від сміху: доктор завзято сміявся, почувши кличку собаки

22 червня 2023, 17:25
12567
У Франції пара привела на прийом до ветеринара літнього пса, кличка якого з французької переводилася як "Злодійське життя".
Собака, Франція
У документах офіційне ім'я пса - "La vie de voyou" (Злодійське життя) / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Одна пара у Франції "усиновила" 12-річного пса і назвала його Хербі. І тільки через час, глянувши в ветеринарні документи, встановили, що насправді його звуть дуже кумедним чином.

Історію пригод пса і його господарів розповів британський таблоїд Mirror. Одного разу пара пішла з Хербі на прийом до ветеринара. І не могла зрозуміти, чому доктор завзято реготав і не міг зупинитися зі старого ім'я песика. Потім ветеринар пояснив, що в документах офіційне ім'я собаки — "La vie de voyou"(або скорочено ‒ Voyou). У перекладі з французької це означає "Злодійське життя".

"Пес потрапив до нас прийшов з великою кількістю документів і за ці роки побував у багатьох будинках і іменах. Ми просто ніколи не розглядали це так уважно до сьогодні [...]. Усі наші собаки - врятовані цуценята, і всі вони були настільки вдячні та люблячі, але гербі якось навіть більший, він так сильно вийшов зі своєї оболонки за місяці, що у нас він був [...]. Він точно проживає своє найкраще життя. Він одержимий моєю дружиною. Безумовно, є певна тривога розлуки, але, на щастя, наше життя означає, що нам ніколи не доведеться залишати його одного, тому він просто обіймається цілий день щодня, і це ніколи не зміниться", ‒ сказала пара журналістам.

відео дня

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім'я своєї 4-місячної дочки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Однак зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою дочку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, проте воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку дочку на честь відомого рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе і ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не було "якимось божевільним", це просто "давня назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти