StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка обрала смішне ім'я для майбутньої дитини: усім друзям зірвало дах

15 червня 2023, 22:38оновлено 16 червня 2023, 11:29
13789
Чоловік намагався переконати свою приятельку в тому, що так не варто називати дитину, адже у майбутньому вона може зіткнутися з глузуванням.
молодая пара
Жінка обрала дуже дивне ім'я для майбутньої дитини / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Вибір імені для майбутньої дитини є одним з найважливіших рішень, яке батьки повинні прийняти. Хтось обирає звичайне ім'я для малюка, а комусь хочеться зробити свою дитину особливою, а тому вона отримує рідкісне або незвичне ім'я.

Як пише Mirror, збентежений чоловік не міг стримати сміху, коли його приятелька назвала ім’я своєї майбутньої дитини. Чоловік вважав, що з ним пожартували, проте це виявилося правдою. Зауважимо, що раніше вчителька назвала "найгірше" ім'я дитини, яке вона коли-небудь чула за роки роботи.

"Коли вона вперше сказала мені ім’я, я подумав, що вона жартує, але вона була серйозною. Я не міг у це повірити", - розповідає чоловік.

відео дня

Спочатку він намагався бути ввічливим, проте згодом він не витримав і сказав, що це ім'я дуже смішне. Чоловік намагався переконати свою приятельку в тому, що так не варто називати дитину, адже у майбутньому вона може зіткнутися з глузуванням та знущанням з боку оточуючих. Проте жінка навідріз відмовилась змінювати свою думку, оскільки їй дуже подобається це ім'я.

"Я просто не міг більше триматися, і нарешті я сказав їй, що це ім’я смішне і що її дитина, ймовірно, зіткнеться з багатьма глузуваннями та знущаннями в майбутньому. Вона засмутилася і звинуватила мене в тому, що я не підтримую її вибір", - поділився чоловік.

Майбутню матусю дуже надихнув символ, який широко використовується на платформах у соціальних мережах, тому вона вирішила назвати свою дитину Хештегом.

Користувачам Мережі також не сподобався такий вибір жінки, а тому вони закликали її добре подумати перш ніж так називати свою дитину.

"Дії мають наслідки. Не псуйте життя своїй дитині, намагаючись зробити її унікальною. Просто дайте їй ім’я, яке не викликає насмішок та глузування", - написав один із користувачів Мережі.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім’я своєї 4-місячної доньки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Проте зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою доньку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, однак воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку доньку на честь відомої рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе та ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не є "якимось божевільним", це просто "старовинна назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти