StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вчителька поділилася "огидним" ім’ям дитини в її класі

20 червня 2023, 19:37
229924
Одна пара в пошуках найкращого імені для своєї дитини зупинила свій вибір на персонажі із відомого фільму.
учитель, ребенок
Вчителька поділилася "огидним" ім’ям дитини в її класі / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pixabay.com

Сучасне батьківство принесло з собою різноманітність у підходах до вибору імені майбутньої дитини. Хтось віддає перевагу традиційним іменам, а хтось хоче зробити свою дитину особливою, а тому обирає малюку незвичне ім'я.

Як відомо, найчастіше із дивними іменами дітей стикаються вчителі. Це стає для них справжнім викликом, оскільки вони повинні звикнути до незвичних звуків і комбінацій літер, які складають ці імена. Саме одна із вчительок розповіла про дивне ім'я дитини, яка навчається у її класі.

Як пише Mirror, жінка розповіла, що одна пара в пошуках найкращого імені для своєї дитини зупинила свій вибір на персонажі із відомого фільму. За словами вчительки, дитину звуть Вренсмі. Шанувальники франшизи "Сутінки" миттєво помітять зв’язок між цим ім’ям і Ренесмі Карлі Каллен – дитиною Едварда Каллена та Белли Свон. На думку вчительки, це ім'я є "огидним".

відео дня

Окрім того, вчителька поділилася ще деякими незвичайними іменами, з якими вона стикалася під час своєї викладацької кар’єри. За її словами, одну дитину звали Дрім. Також у класі були близнюки з однаковими іменами. Вони мали ім'я спільне Кайл. Окрім того, в класі навчалася дитина, яку назвали на честь знаку зодіаку її бабусі – Геміні (Близнюки).

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім’я своєї 4-місячної доньки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Проте зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою доньку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, однак воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку доньку на честь відомої рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе та ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не є "якимось божевільним", це просто "старовинна назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти