StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка розчарувалися в імені своєї дитини: матуся раптово вирішила змінити ім'я малечі

8 травня 2023, 00:15
10767
Молодим батькам було важко знайти ім’я, яке б подобалося їм обом. Крім того, чоловік "наклав вето" на всі улюблені імена своєї дружини.
ребенок
Новоспечена матуся твердо вирішила змінити ім'я своїй дитині / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Новоспечена матуся хоче змінити ім’я своєї 4-місячної доньки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Проте зараз жінка шкодує про своє рішення.

Як пише Mirror, парі було важко знайти ім’я, яке подобалося їм обом, а її чоловік "наклав вето" на всі її улюблені. Коли термін пологів у мами наближався, вони склали короткий список і попередньо обрали ім’я. Проте їхні родичі різко відреагували на запропоновані імена, а тому чоловік також змінив свою думку.

"Мої родичі настільки негативно відреагували на це, що мій чоловік згодом вирішив, що йому не подобаються всі інші імена з нашого списку", - розповіла вона.

відео дня

Під тиском персоналу лікарні батьки нарешті визначилися з ім’ям перед поверненням додому, хоча вони не були в захваті від нього. Це було єдине ім’я, яке жоден із батьків не ненавидів і не любив.

Пара назвала свою доньку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, однак воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

"Популярність цього імені руйнівна для мене. Ми постійно зустрічаємося з іншими Софіями, тому це ім’я просто не здається досить особливим для моєї єдиної дочки", - каже мама дівчинки.

Користувачі Мережі підтримали жінку, запевнивши, що зміна імені не є "жахливою" ідеєю.

Одна людина написала: "Ой, зроби це! Ти повинна бути задоволеною її ім’ям. Вона така крихітна, і вона ще не знає свого імені. Знайдіть те, що вам обом подобається, і змініть ім'я, щоб усі були щасливі".

Інша людина додала: "Якщо ви справді хочете змінити її ім’я, я кажу, зробіть це. Кого хвилює, що думають інші люди? Це ваша дитина, а не чиясь".

Нагадаємо, раніше жінка назвала доньку на честь своєї улюбленої закуски. Вся Мережа здригнулася після того, як почула це ім'я. Вона записала відео з сяючими від щастя очима і гордо заявила, що у її дочки буде ім'я Пікл.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку доньку на честь відомої рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе та ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не є "якимось божевільним", це просто "старовинна назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти