StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мама сімох дітей розповіла, чому її сини мають однакові імена

14 червня 2023, 00:45оновлено 15 червня 2023, 00:53
31789
Жінка вперше завагітніла, коли їй було 17 років. Через 10 років Джесс стала мамою сімох дітей.
Мама сімох дітей розповіла, чому її сини мають однакові імена
Жінка розповіла, чому її сини мають однакові імена / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот із відео

Жінка на ім'я Джесс, яка має свій блог на YouTube, зізналася, що двоє її синів мають однакові імена. І хоча ви можете подумати, що це дивно, вона докладно пояснила, чому так вийшло. Зауважимо, що нещодавно Главред розповідав про новоспечену матусю, яка розчарувалася в імені своєї 4-місячної доньки та захотіла його змінити.

Як пише The Sun, Джесс стала блогеркою у 17 років, коли була вагітна первістком. На восьмому тижні вагітності жінка набрала понад 1,6 мільйона підписників на YouTube.

Через 10 років Джесс стала мамою сімох дітей.

відео дня

"У нас із чоловіком семеро дітей (віком від трьох до десяти років), які складають нашу велику сім’ю. У мене четверо дітей від попередніх стосунків, у мого чоловіка двоє дітей від попереднього шлюбу, і у нас є одна спільна дитина", - розповіла жінка.

Джесс розповіла, що у неї є двоє синів і обох звуть Каден. Сини мають однакові імена, оскільки для одного з них вона є мачухою. Щоб полегшити собі життя, Джес та її партнер придумали різні способи звертання до своїх синів.

"Ми називаємо старшого Кадена великий Каден, а молодшого Кадена ми називаємо малим Каденом", - розповіла Джесс.

Джесс пояснила, що ще важче розрізнити імена синів, оскільки в обох хлопців імена по батькові починаються на J. На щастя, імена двох Каденів пишуться по-різному, тому іноді вони можуть посилатися на свої ініціали.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім’я своєї 4-місячної доньки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Проте зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою доньку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, однак воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку доньку на честь відомої рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе та ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не є "якимось божевільним", це просто "старовинна назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти