StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Сестри посварилися в пух і прах через ім'я собаки: жінка розповіла історію

28 червня 2023, 15:52
795
Англійка каже, пса вона вирішила назвати Янкі - тому, що у нього дуже зухвалий і незалежний характер. Але її сестра з США розгнівалася.
Собака, ім'я
Англійка категорично відмовилася змінювати ім'я псу / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Одна жінка з Англії взяла з притулку собаку порода "американська акіта" і дала їй просте, на свій погляд, ім'я ‒ Янкі. Але, як пише британське видання Mirror, сестра англійки і її бойфренд-американець обурилися і розгнівалися.

Англійка каже, пса вона вирішила назвати янкі ще й тому, що у нього дуже зухвалий і незалежний характер.

"Тому його звуть Янкі - я подумала, що це смішно. І їм здається, йому подобається його ім'я", - сказала вона.

відео дня

Але справа в тому, що її сестра поїхала жити в США ‒ до свого бойфренда. А справа в тому, що далеко не всі американці, особливо з північних штатів, люблять, коли їх називають "Янкі".

І ось до англійки вирішила приїхати в гості до сестри причому з коханим.

Спершу все йшло добре, але потім американська сестра раптово заявила ‒ добре б поміняти ім'я собаці (а то янкі – образливо).

"Я ніби подумав, що вона жартує, але вона повторила, що говорить серйозно. Ім'я Янкі дуже засмутило її хлопця. І він вважав його образливим. Я фактично сказала їм, щоб не займалися дурницями і подорослішали. Я сказала йому, що не збираюся змінювати ім'я своєї собаки", ‒ сказала англійка.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім'я своєї 4-місячної дочки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Однак зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою дочку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, проте воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку дочку на честь відомого рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе і ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не було "якимось божевільним", це просто "давня назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти