StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Над смішним ім'ям собаки регоче вся пивна: чоловік став зіркою паба

27 червня 2023, 17:50
121444
У місцевому пабі в Баті (Англія) весь персонал знає чоловіка і його дружину як "господарів Дейва" — і він, безумовно, улюбленець місцевих відвідувачів.
Собака, пивна
Саймон назвав пса "Дейв" - на честь однієї зі своїх попередніх собак / колаж Главред, фото Simon Preston-Barnes)

59-річний Саймон Престон-Барнс з міста Бат (графство Сомерсет, Англія) каже, що його мініатюрна такса привертає багато уваги в пабі через свого забавного імені - і завдяки йому їм завжди дають найкраще місце (біля каміна). Про це повідомляє британське видання Mirror.

Саймон назвав пса "Дейв" - на честь однієї зі своїх попередніх собак.

У місцевому пабі Саймона в Баті весь персонал знає його та його дружину як "господарів Дейва " — і він, безумовно, улюбленець місцевих відвідувачів.

відео дня

"Часто, коли ми замовляємо нашу улюблену їжу і накитку в пабі, вони спершу дізнаються Дейва, але ніколи не запам'ятовують наших Імен — і це викликає всілякі кумедні розмови. Дейв - хороший контраст. Персонал пам'ятає його, і це допомагає нам зайняти чудове місце біля каміна. Вони всі кажуть, що йому підходить його ім'я, тому що він такий гарний, що його не можна називати Рижик або щось в цьому роді",-сказав Саймон.

Собака, пивна
Пев Дейв, каже господар, дуже доброзичливий / колаж Главред, фото Simon Preston-Barnes)

Чоловік каже, що Дейв дуже доброзичливий до людей в пабі і завжди не проти, щоб йому почухали животик.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім'я своєї 4-місячної дочки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Однак зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою дочку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, проте воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку дочку на честь відомого рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе і ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не було "якимось божевільним", це просто "давня назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти