StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба знайти цифру 280 за 9 секунд

25 травня 2024, 05:15оновлено 26 травня, 02:37
77862
Спробуйте розгадати непросту головоломку, яка змусить вас замислитися - серед, на перший погляд, однакових цифр, потрібно знайти ту, що від усіх відрізняється
Головне
Знайдіть цифру 280 за 9 секунд / Jagranjosh

Кожному з нас час від часу потрібно трохи відволіктися і переключити увагу. Хорошим способом стане розгадування головоломок. Оптичні ілюзії допомагають як потренувати мозок, так і трохи розслабитися. Цього разу нам потрібно знайти на картинці цифру 280.

Ребус від Jagranjosh не найпростіший. Щоб розгадати його, доведеться спочатку уважно вивчати картинку, а вже після спробувати виявити цифру, яку складно помітити.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 4 секунди знайти апельсин

відео дня

На картинці - таблиця з білими цифрами на синьому тлі. На ній зображено безліч цифр 208. Ваше завдання - знайти серед них цифру 280. Вона дійсно тут є, але потрібно уважно шукати.

Дається лише 9 секунд! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Дивіться уважно на картинку, і ребус буде розгадано / Jagranjosh

Не вдалося знайти потрібну цифру? Ловіть підказку: цифра 280 у четвертому рядку правіше центру. Правильна відповідь обведена в червоне коло.

Разгадка
Якщо вдалося розгадати головоломку, у вас чудовий зір / Jagranjosh

Якщо сподобалося розгадувати головоломки, можете спробувати повивчати й інші ребуси. Приміром, можна розгадати оптичну ілюзію, де треба знайти цифру 257 за 10 секунд. Таблиця складена так, що відшукати цифру далеко не просто.

Також пропонуємо спробувати свої сили в головоломці для тих, у кого зір яструба. На двох картинках із ведмедиком потрібно знайти одразу три відмінності. Дається 13 секунд на розгадку.

А ще в нас є оптична ілюзія, де потрібно знайти за 8 секунд мавпу. Тварина ховається в зоопарку і її практично не видно. Це дуже непроста головоломка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти