StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 4 секунди знайти апельсин

7 січня 2024, 05:30оновлено 7 січня, 19:02
176167
Розгадайте цікаву, але не найпростішу головоломку – потрібно дуже швидко спробувати виявити апельсин, який відрізняється від інших на зображенні.
загадка
Знайдіть апельсин за 4 секунди / TheTab

Після новорічних свят доводиться повертатися до рутинних робочих буднів. Щоб урізноманітнити картину, спробуйте розгадувати головоломки. Веселі оптичні ілюзії обов'язково допоможуть запустити креативне мислення. На це раз нам потрібно знайти серед апельсинів такий фрукт, який не схожий на інші.

Головоломка від TheTab складна, щоб її розгадати, доведеться дуже уважно дивитися на малюнок і проявити максимальну концентрацію. Вам потрібно буде детально вивчити зображення.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба знайти цифру 257 за 10 секунд

відео дня

На малюнці - безліч апельсинів. На перший погляд, вони всі однакові. Проте серед них є апельсин, який трохи відрізняється від усіх. І нам потрібно знайти не схожий на інші фрукт.

загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете апельсин / TheTab

Дається лише 4 секунди? Готові? Тоді поїхали!

Не вийшло розгадати головоломку? Тримайте правильну відповідь: особливий апельсин знаходиться праворуч, в останньому ряду – третій знизу. Відмінність від інших у тому, що він повернутий під іншим кутом: усі апельсини злегка нахилені, а цей дивиться вперед головою.

Розгадка
Якщо вдалося розгадати головоломку, ви дуже уважна людина / TheTab

Спробуйте розгадувати й інші оптичні ілюзії. Наприклад, у нас є головоломка, де треба знайти овечку за 8 секунд. Вона сховалася серед безлічі Дідів Морозів, і відшукати її не так то й легко.

Також ви можете розгадати головоломку для тих, у кого блискучий зір. Там, серед шавлії, шишок і квітів, потрібно знайти ялинку. Дається лише 15 секунд.

А ще у нас є головоломка для веселих і кмітливих. На зображенні потрібно знайти одразу трьох звірів – лева, кішку і мишку. Правильну відповідь слід дати за 9 секунд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти