StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дуже рідкісний випадок: в монастирі вдалося зловити примару на камеру

14 травня 2023, 23:25
Експерти з паранормальних явищ проводили зйомку в старому монастирі в Ірландії.
привид
В Ірландії в монастрирі помітили привид / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Експерти з паранормальних явищ зафіксували на камеру привид під час зйомок у Старому зруйнованому монастирі. Вони стверджують, що на кадрах був якийсь примарний чернець. Подібну "знахідку" виявили в графстві Голуей в Ірландії. Про це повідомляє Mirror.

Група займалася зйомкою в знаменитому середньовічному францисканському чоловічому монастирі Росса Ерріллі. Він був заснований близько 1460 року, але був покинутий ще в середині 1700 років. У 1830-х роках на території монастиря помітили величезну кількість незахоронених людських останків.

Один з туристів стверджував, що в монастирі були "порослі мохом черепа, людські кістки стегон і ніг". Він також розповідав, що ці кістки нібито були розкидані всюди так, що не можна було зробити ні кроку.

відео дня

Вважається, що місцеві жителі використовували монастир як Кладовище. Усередині церковних стін можна знайти могили, які датуються 18-20 століттями.

Пі Джей Кавана з Paranormal Awakenings Ireland стверджує, що під час зйомки їх камери зловили щось, схоже на привид ченця.

"Ми зробили знімок на нашу камеру SLS під час прямої трансляції на нашій сторінці в Facebook. Унікальним є те, що зображення завжди відображаються у форматі Stickman на екрані SLS, але не в цьому дуже рідкісному випадку. Ми відчуваємо, що спіймали ченця чи ченця", - каже експерт.

Paranormal Awakenings Ireland також опублікували відео зі знімком.

Нагадаємо, раніше жінка назвала доньку на честь своєї улюбленої закуски. Вся мережа здригнулася після того, як почула це ім'я. Вона записала відео з сяючими від щастя очима і гордо заявила, що у її дочки буде ім'я Пікл.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку дочку на честь відомого рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе і ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не було "якимось божевільним", це просто "давня назва рослини".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти