StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Назвав цуценя так, що мама соромиться з ним гуляти: чоловік "блиснув" гумором

6 липня 2023, 11:39
83944
Чоловік каже, що його мати категорично відмовилася вигулювати цуценя на ім'я Гав в публічних місцях.
Пес, повідець
Мати господаря цуценя каже, що їй соромно вигулювати собаку з таким ім'ям / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Чоловік в одній з країн Заходу розповів, що жартома назвав свого нового цуценя Гав (в оригіналі – Woof). І, як пише британське видання Mirror, виникли проблеми з його вигулом.

Чоловік каже, що його мати категорично відмовилася вигулювати Гава в публічних місцях. Їй, мовляв, соромно викрикувати ім'я цуценя. А сам чоловік відверто потішається над ситуацією.

"Мабуть, це лише моє власне почуття гумору, тому що я сміюся, коли вголос називаю ім'я своєї собаки в собачому парку", — додав він.

відео дня

Чоловік сказав матері, що вона не повинна вигулювати цуценя, якщо не хоче цього. Хоча жартівник все одно каже, що не зміг би стримати регіт, якби почув її крики з відчиненого вікна: "Гав! Іди сюди! Ні, Гав! Не спускайся Гав! Гав!".

"Мені не потрібно, щоб вона постійно вигулювала його. І у мене достатньо вільного часу, щоб зробити це самостійно. Але мама все одно не оцінила мій гумор і вважає досі, що у мене погане почуття гумору", ‒ підсумував він.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, як 59-річний Саймон Престон-Барнс з міста Бат (графство Сомерсет, Англія) назвав свою мініатюрну таксу Дейв. І тому привертає багато уваги в пабі, де їм завжди дають найкраще місце (біля каміна).

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку дочку на честь відомого рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе і ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не було "якимось божевільним", це просто "давня назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти