StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловіка спіймали на контрабанді ножиць: сховав він їх в "особливому місці" свого тіла

21 травня 2023, 13:59
Чоловік неохоче погодився на електронне сканування тіла.
Чоловіка спіймали на контрабанді ножиць в "особливому місці" його тіла
Чоловіка спіймали на контрабанді ножиць в "особливому місці" його тіла / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Чоловік був спійманий при спробі пронести в тюрму ножиці довжиною вісім з половиною дюймів (майже 22 сантиметри). Для транспортування він вибрав несподіване місце.

В американському штаті Індіана у працівників в'язниці виникли підозри, коли заарештований підозрюваний відмовився співпрацювати під час звичайного обшуку, пише Skynews.

Зрештою, чоловік "неохоче" погодився на електронне сканування тіла, коли помічник начальника в'язниці помітив, що всередині анальної порожнини заарештованого знаходиться сторонній предмет.

відео дня

За словами чиновників, чоловік продовжував відмовлятися співпрацювати, але повторне сканування через деякий час показало, що предмет трохи зрушився. Тоді працівники в'язниці зрозуміли - це були ножиці.

"Через деякий час ножиці були вилучені у заарештованого без пригод", - додав представник в'язниці.

Нагадаємо, раніше жінка назвала доньку на честь своєї улюбленої закуски. Вся мережа здригнулася після того, як почула це ім'я. Вона записала відео з сяючими від щастя очима і гордо заявила, що у її дочки буде ім'я Пікл.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку дочку на честь відомого рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе і ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не було "якимось божевільним", це просто "давня назва рослини".

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти