StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловік прикріпив камеру до валізи перед завантаженням в літак: його відео "розриває" TikTok

10 травня 2023, 19:03
Чоловік прикріпив камеру до валізи, щоб дізнатися, що відбувається з багажем в літаку.
Чоловік прикріпив камеру до валізи в аеропорту
Чоловік прикріпив камеру до валізи в аеропорту / Колаж Главред, фото: скріншот

Вирушаючи в подорожі, багато хто з нас вважають за краще здавати багаж в багажний відсік, а не просто використовувати ручну поклажу, але не всі знають, що відбувається з ним під час польоту.

Щоб дослідити, що відбувається з валізами, коли вони реєструються і зникають з поля зору на маленькій конвеєрній стрічці, чоловік передав свою сумку з прикріпленою до неї прихованою камерою, пише Mirror.

Камеру він прикріпив до дна своєї валізи. Він показав, як сумку забирають в систему транспортування багажу аеропорту, що складається з металевих жолобів і конвеєрних стрічок.

відео дня

Сумка отримала кілька ударів, коли вона огинала кути, відскакуючи від металевих стін. Вона впала на іншу частину системи, що нагадує каруселі для отримання багажу, які ви бачите в кінці подорожі, після чого була кинута в металеву клітку з іншими сумками.

Імовірно, саме в цей момент її завантажують в літак в трюм. Томас завантажив решту подорожі сумки у другому відео.

На ньому видно, як валізу тримають біля входу в крихітний трюм, а інші сумки перекочує на місце робітник. Відео закінчилося, але швидко стало вірусним: перше набрало понад 16 мільйонів переглядів.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що підліток, оголошений мертвим, почав рухатися, коли його розбита серцем сім'я прощалася з ним. 16-річний Семмі Берко з Техасу подолав скеледром у своєму місцевому спортзалі, діставшись до вершини, але раптово втратив свідомість. Хлопчика на мотузці спустили вниз і протягом двох годин намагалися врятувати. В результаті його визнали мертвим.

Також ми розповідали про те, що жінка навмисно труїла свого чоловіка. Вона час від часу підливала йому в чай засоби для очищення каналізації. В результаті у нього з'явилася виразка шлунка, гастрит і езофагіт. Чоловік зловив дружину завдяки камерам, які він встановив на кухні.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти