11 хвилин тренування для ідеального результату: як швидко схуднути в домашніх умовах

18 листопада 2023, 17:11оновлено 16 лютого, 14:41
Комплекс вправ, який виконується без зупинок, матиме позитивний вплив на все тіло і допоможе швидко позбутися зайвої ваги.
Анита Луценко, спорт
Тренування вдома на все тіло на 11 хвилин/ колаж: Главред, фото: скрін, unsplash.com

Для того, щоб позбутися зайвої ваги і привести своє тіло до тієї форми, якої ви бажаєте, не обов’язково йти у спортзал. Якщо підібрати правильний комплекс вправ і навчитися виконувати їх регулярно, без частих пропусків, то вже дуже скоро можна побачити перші результати.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Чи можна давати через поріг: що говорить древня прикмета

Регулярні фізичні навантаження допоможуть не тільки схуднути, а й бути здоровішими, зміцнити своє тіло і завжди відчуватися себе повними сил та енергії. Фізичні вправи дуже потрібні усім людям – незалежно від віку, статі і професії, а особливо в сучасному світі, де дуже багато людей ведуть малорухливий спосіб життя.

Фітнестренерка Аніта Луценко показала тренування на всі групи м'язів в домашніх умовах. Таке тренування розраховане на 11 хвилин, воно виконується нон-стоп – без зупинок.

Фізичні вправи орієнтовані на все тіло, але акцент зроблений на руки.

Для виконання таких вправ знадобиться лише килимок і вода. Ніякого додаткового інвентарю не знадобиться.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше тренерка Аніта Луценко показала коротке інтенсивне тренування для схуднення – 6 вправ для ідеального тіла. Цей комплекс вправ для схуднення всього тіла забере небагато часу, але результат буде видно дуже швидко за рахунок правильно підібраного навантаження у вправах.

Також раніше Аніта Луценко показала швидку зарядку на кухні – 7 ефективних вправ, які можна зробити, поки вариться їжа. Коротка зарядка також дасть необхідний ефект. Якщо не вистачає часу на тренування, краще потренуватися кілька хвилин, ніж не тренуватися взагалі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти