StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 19 січня 2024 року: від чого вкра важливо відмовитись в цей день

18 січня 2024, 19:30
Багато людей сьогодні схильні до конфліктів і виправдовують свої помилки.
Місячний календар на 19 січня 2024 року
Місячний календар на 19 січня 2024 року / Колаж Главред, фото Instagram (m_art_in_78)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 19 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

19 грудня - зростаючий Місяць. З 11:25 - 9-й день місячного циклу. Місяць у Тельці.

Вплив Місяця на людину 19 січня

Можлива поява тривожних почуттів, страхів і похмурих думок сьогодні. Можливий прояв підвищеної зарозумілості. Важливо уникати цього, оскільки існує ризик бути покараним за гордість. Багато людей сьогодні схильні до конфліктів, виправдовують свої помилки, перекладають відповідальність на інших.

відео дня

Вплив Місяця 19 січня по сферах життя

Бізнес і гроші: Очікується складність на роботі, і досягнення гармонії в справах буде непростим. Уникайте напружених ситуацій, максимально спрощуйте завдання. Будьте обережні у спілкуванні з керівництвом, оскільки колеги, партнери та клієнти можуть бути недружніми. Нові знайомства і зустрічі краще відкласти. Однак день підходить для творчої роботи, і з ретельністю можна створити цінний і помітний твір. Відмовтеся від фінансових операцій, оскільки існує ризик шахрайства. Уникайте важливих фінансових рішень та судових справ.

Здоров'я: У тих, хто стикається з хронічними захворюваннями, можливі загострення. Інтоксикації та отруєння сьогодні не рідкість. Слідкуйте за своїм здоров'ям і вживайте запобіжних заходів.

Стрижка волосся: Сьогодні сприятливий для стрижки, і нова зачіска буде доречною. Також можна спробувати домашні маски для волосся.

Стосунки та шлюб: Цей день не підходить для з'ясування стосунків, адже накопичується невдоволення оточуючими. Романтичне побачення підходить, але варто уникати сексу, оскільки це може вплинути руйнівно. Вважається, що день не гармонійний і не підходить для укладення шлюбу.

Сон в ніч з 18 на 19 січня

Сни можуть бути важкими, болісними, але не слід їм вірити.

Порада на 19 січня за місячним календарем

Необхідно бути пильним, так як настав один з найбільш несприятливих днів в місячному циклі, пов'язаний з звабами, ілюзіями, обманами, спокусами. Остерігайтеся розлиття молока і уникайте дивитися в дзеркало, адже існує повір'я про розбиття дзеркал в цей день.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти