StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень з 15 до 21 січня для всіх знаків: Діві - криза, Рибам - удавання щасливих стосунків

14 січня 2024, 21:23
Терези, очікуйте глибоких змін у напрямку вашого любовного життя.
Любовний гороскоп на тиждень з 15 до 21 січня для всіх знаків
Любовний гороскоп на тиждень з 15 до 21 січня для всіх знаків / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

У цьому тексті ми зануримося в світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати кожен із знаків Зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 15 до 21 січня?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Коли мова йде про кохання, чи можете ви винести правду? Цього тижня відповідь може бути не такою, як ви думаєте. Оскільки кокетлива Венера у вашому 9-му Домі переконань робить квадрат з туманним Нептуном, цілком можливо, що ви віддасте перевагу пережити тиждень і поточну романтичну ситуацію, зосередившись на світлих сторонах або закривши очі на очевидну проблему. Зрозумійте, що існує тонка грань між романтизацією ситуації та маренням. Коли мова йде про розшифровку істини, краще задати питання: чи відкриєте ви нарешті очі?

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Ви можете бути розчавлені, виявивши, що у вас з коханим більше немає спільного бачення майбутнього. Насправді, вам варто задуматися про те, чи було це взагалі. Цілком можливо, що весь час, коли ви були разом, ви обманювали тільки себе, тому що не могли змиритися з альтернативою: можливо, ви не так вже й сумісні, як вам здавалося. Можливо, на цьому тижні вам доведеться проковтнути важку пігулку любові. Коли прийде час, робіть це обережно. Якщо ви самотні, краще не прислухатися до порад друзів про своє особисте життя. Їх пропозиції, якщо їм слідувати, ні до чого доброго не приведуть.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Цей тиждень може виявитися невтішним у сердечних справах, і неважливо, великі чи дрібні, але, схоже, ви відчуєте деяке розчарування. Ви можете зіткнутися з моментом, коли ваш коханий або любовний інтерес виявиться занадто людяним і впаде духом. У цьому випадку ви оговтаєтесь, але вам знадобиться час, щоб пережити негативне враження. У гіршому випадку ви дізнаєтесь, що ваш коханий більше не хоче брати участь у ваших стосунках. Одинокі? Уникайте захоплення людиною, яка приділяє вам занадто багато уваги. Вона хоче використовувати вас лише для того, щоб досягти успіху у своїх егоїстичних цілях.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Після багатьох років глибоких перетворень у ваших стосунках інтенсивність у цій галузі незабаром зменшиться. Плутон перебуває у вашому секторі партнерства з 2008 року, створюючи досвід, пов'язаний як зі значною кризою, так і з глибиною любові у ваших романтичних стосунках. Можливо, в цей період ви втратили партнера, що викликає пульсацію і донині, або ж ви пережили символічну смерть у вашій любовній зв'язку, а тепер оновилися і стали сильнішими, ніж будь-коли. У будь-якому випадку, інтенсивність цього періоду закінчиться після суботи, коли Плутон покине цю частину вашої карти. Ви вижили - і процвітаєте!

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Приготуйтеся до того, що ваше любовне життя, як ви його знаєте, зміниться! Ваше прагнення створити з кимось інтенсивний, перетворюючий зв'язок, швидше за все, посилиться. Це тому, що Плутон, планета відродження та регенерації, переходить у ваш сектор партнерства в суботу, створюючи енергію для символічної смерті та відродження всього, що ви коли-небудь знали про кохання та стосунки. Якщо ви самотні, то незабаром можете вступити в нові доленосні стосунки. Якщо ж ви вже пов'язані зобов'язаннями, можлива криза або поглиблення вашого зв'язку. У будь-якому випадку, вам не потрібна поверхнева любов - ви готові досліджувати глибину з іншою людиною.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Можливо, ваше сімейне життя заважає вашому любовному життю. Якщо ви самотні, цілком можливо, що домашня криза, з якою ви намагаєтеся впоратися, заважає вам знайомитися з новими людьми. Можливо, ви навіть закохалися в когось, але оскільки ви не можете витратити час на знайомство, цей потенціал, здається, повільно вислизає з ваших рук. Якщо ви перебуваєте у стосунках, то на цьому тижні у вас з партнером можуть виникнути труднощі через сімейну ситуацію, з якою ви не справляєтеся реалістично. Тримайтеся - це тимчасово!

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Очікуйте глибоких змін у напрямку вашого любовного життя, Терези. Плутон, планета смерті, відродження та трансформації, цього тижня увійде у ваш сектор справжньої любові. Оскільки Плутон буде перебувати в цій зоні вашої карти протягом двадцяти років, ви можете очікувати, що найглибші і насичені переживання за все ваше життя прийдуть до вас через ваші романтичні і сексуальні зв'язки. З Плутоном в цій зоні вас не цікавлять поверхневі знайомства. Ні в якому разі. Вам потрібні серйозні стосунки. Вам потрібен рівень зв'язку з іншою людиною, глибший за все, з чим ви коли-небудь стикалися. Вгадайте, що? Ви отримаєте це.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Ваше любовне життя в кращому випадку розпливчасте, в гіршому - маревне. На цьому тижні Венера зробить жорсткий квадрат до туманного Нептуна, який зараз проходить через ваш сектор романтичних стосунки. Швидше за все, ви потрапили в романтичну ситуацію, яка негативно впливає на вашу самооцінку і, можливо, навіть на фінанси. Можливо, ви задовольняєтеся крихтами у стосунках з кимось, хто тримає вас на відстані і відмовляється йти напролом. Можливо, ви закохані в людину, яка не відповідає взаємністю на ваші почуття, але вам важко визнати правду і відпустити її. У будь-якому випадку, ви заслуговуєте на краще. Ви просто повинні побачити це самі.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Ви можете витратити багато енергії на романтизацію стосунків, які ви бачите у своєму сімейному оточенні - на шкоду власному любовному життю. Якщо у вашій родині є пара, стосунки якої здаються мрією, подумайте про те, що все це може бути ілюзією. Навіть якщо вони реальні і між двома людьми існує чарівний зв'язок, навіщо вам намагатися домогтися того ж самого? Натомість ви можете зосередитись на створенні та розвитку власних романтичних стосунків на основі ваших цінностей, потреб та бажань, а не на тому, що добре виглядає на папері чи працює для когось іншого. Це ваше життя... і це ваше серце. Будьте вірні йому.

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

Можливо, ви приховуєте свої почуття до когось, боячись, що вони не збігаються з вашими. Цілком зрозуміло, що ви соромитеся відкрити своє серце, але в той же час ви ніколи не дізнаєтеся, що відчуває інша людина, якщо не будете готові ризикнути. Якщо ви тримаєте ці думки при собі, ви ніколи не знайдете бажаного задоволення. Це справді те, чого ви хочете? Якщо ви перебуваєте у стосунках, цілком можливо, що вам і вашому коханому потрібно поговорити про те, від чого ви обидва намагаєтесь ухилитися. Ви не можете уникнути його назавжди.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Настають великі зміни, і вони, швидше за все, перетворять вас, зробивши більш відданими автентичності, ніж будь-коли. Плутон, планета глибини, переходить у ваш знак у суботу, створюючи глибокі зміни у вашій особистості та особистості. Як результат, ви, швидше за все, відчуєте інший тип тяги, коли справа доходить до потреб у стосунках. Ви можете почати відчувати себе нещасним з кимось, якщо ваші стосунки не розвиваються на одному рівні-або в одному напрямку. Якщо ви самотні, ви будете шукати когось, хто насправді бачить вас і може зустріти вас там, де ви знаходитесь. Якщо хтось заохочує вас задовольнитися чимось іншим, вам краще бути самотнім.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Якщо ви перебуваєте у стосунках лише для того, щоб підтримувати свій статус або підтримувати певний вид, то у вас проблеми. Очевидно, що будь-який зв'язок, не заснована на взаємній любові і повазі, - не більше ніж фікція. Зараз саме час задуматися про те, чи так йдуть справи у вас - можливо, ви не до кінця усвідомлюєте, наскільки нещирими стали ваші партнерські стосунки. Якщо все так і відбувається, і ви з кимось не з тих причин, то на цьому тижні міхур може лопнути. Якщо ж у вас не димові і дзеркальні відносини, то цілком можливо, що ви просто потрапили в неприємну ситуацію. Ви впораєтеся з цим. Одинокі? Будьте обережні у своїх бажаннях... ви можете їх отримати.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти