StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень з 15 до 21 січня: Леву - безмежний потенціал, Стрільцю - полегшення

14 січня 2024, 14:40
Кому зі знаків які карти Таро випали на цьому тижні, читайте на Главреді.
Китайський гороскоп на завтра
Гороскоп Таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Для всіх знаків зодіаку на тиждень з 15 до 21 січня карти Таро пророкують різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Дурень

Цей тиждень може стати для вас роком нових починань! Дурень уособлює початок подорожі та прийняття невідомого. Якщо ви давно хотіли рухатися в абсолютно новому напрямку, Це ваш сигнал від Всесвіту, щоб нарешті зробити це! Так, досліджувати незвідану територію може бути страшно. Завжди набагато простіше дотримуватися того, що знаєш. Однак ваша зона безпеки - це не те місце, де відбувається найбільше зростання та самореалізація. Викиньте дорожню карту і зробіть стрибок віри. У підсумку ви можете опинитися в кращому місці, ніж очікували.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Принц Мечів

Можливо, на цьому тижні вас вже ніхто не зупинить... але чи добре це? Лицар Мечів - це карта, що застерігає від того, щоб домагатися бажаного за всяку ціну. Так, амбіції - це добре, але тільки в тому випадку, якщо ви спочатку обміркували всі проблеми і наслідки. Перш ніж зробити свій крок, вивчіть усі змінні. Що ви отримаєте? Що ви можете втратити? Чи будете ви нехтувати оточуючими в гонитві за своєю метою? Розуміння тонкої межі між рішучістю та одержимістю може утримати вас від можливих головних болів у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Вісімка Кубків

Цього тижня вас закликають розлучитися з невтішною ситуацією або невідповідними стосунками у вашому житті. Вісім Кубків визнає, що це розставання буде болючим, особливо якщо врахувати, що ви присвятили йому стільки часу і сил. Насправді, це може бути однією з причин, чому ви ще не зрушили з мертвої точки. Замість того, щоб зациклюватися на тому, як могло бути, або сподіватися, що все зміниться, прийміть реальність такою, якою вона є. Пам'ятайте, що догляд заподіє вам тимчасовий біль, але в довгостроковій перспективі ви можете постраждати ще більше.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Відлюдник

Настав час відпочити від повсякденного життя! Відлюдник вказує на те, що на цьому тижні у вас може виникнути потреба відсторонитися і поміркувати. Можливо, ви занурилися в безліч нових вражень або останнім часом проводили багато часу в спілкуванні. Зараз необхідно відправитися на прогулянку в ліс, прийняти тривалу ванну, замовити поїздку на вихідні або щось ще, що допоможе вам відключитися від зовнішнього світу і возз'єднатися зі своїм внутрішнім світом. Підзарядка духовних батарей допоможе вам повернутися до життя з оновленими перспективами.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Трійка Жезлів

Можливості для вас зараз справді безмежні! Трійка Жезлів сигналізує про те, що у вас буде безліч можливостей розширити свої горизонти в якомусь сенсі. Подивіться на мить за межі своїх нинішніх обставин і подумайте про своє майбутнє. Яким ви його собі уявляєте? Зараз не час думати про мале. Ваш потенціал безмежний, тому скористайтеся цими можливостями, як тільки вони з'являться. Найбільші успіхи лежать за межами вашої зони комфорту.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Шістка Мечів

Це може бути тиждень, коли ви нарешті відпустите те, що висіло над вами занадто довго. Шістка Мечів служить нагадуванням про те, що, хоча це може бути важко, іноді у нас немає іншого вибору, крім як вийти зі складної ситуації. За що ви трималися, що заважало вам створити для себе світле майбутнє? Настав час забути про це раз і назавжди. Це буде непросто, але в кінцевому підсумку це правильне рішення.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Лицар Пентаклів

Останнім часом ви витали в хмарах? Цього тижня Лицар Пентаклів закликає вас спуститися на землю і докласти зусиль до реалізації своїх ідей. Можливо, ви страждаєте від того, що "тільки говорите і нічого не робите". Або ж ви відкладаєте свої повсякденні обов'язки на користь більш цікавих пропозицій. Незалежно від ситуації, вам рекомендується розробити план дій або дотримуватися розпорядку дня, оскільки прогрес найкраще досягається завдяки дисципліні.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Смерть

Не лякайтеся цієї карти! Карта Смерть - одна з найбільш незрозумілих карт Таро. Вона не символізує фізичну смерть - скоріше, мова йде про трансформацію особистості і позбавлення від того, що більше не служить нам. За що ви трималися, від чого вам потрібно позбутися? Завершення цієї глави вашого життя може прокласти шлях до чогось набагато більшого. Цього тижня зверніть увагу на можливості відмовитися від усього, що утримує вас від майбутнього, якого ви заслуговуєте.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Зірка

Ви можете зітхнути трохи легше, тому що на цьому тижні настало полегшення! Зірка сигналізує про затримку після періоду великих змін або труднощів. Хоча ці потрясіння далися вам нелегко, ви змогли витримати всі випробування, які кидала вам життя. Які уроки ви засвоїли? Що ви змогли відпустити з того, що Вас стримувало? Як ви будете рухатися вперед по-іншому? Настав час скинути старе, і ви зможете стати тією людиною, якою вам судилося бути.

Гороскоп Таро на тиждень - Козоріг

Карта: П'ятірка Мечів

Цього тижня вам рекомендується мудро вибирати свої битви. П'ятірка Мечів вказує на те, що в якійсь сфері вашого життя назріває конфлікт, і незабаром може статися протистояння. Коли це станеться, у вас може виникнути спокуса виграти суперечку будь - якою ціною - але чи думали ви, що це за ціна? Намагаючись довести свою правоту, ви можете сказати або зробити те, про що потім будете шкодувати, а також зіпсувати стосунки з іншою людиною (або людьми). Перш ніж вступати в бій, подумайте, як перемога в даний момент може призвести до довгострокової втрати.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Четвірка Кубків

Четвірка Кубків говорить про те, що ви відчуваєте себе незадоволеним і жадаєте якихось змін у своєму житті. Можливо, ви озираєтеся навколо і бачите, що є у інших, сумуючи за тим, чого немає у вашому власному житті. Можливо, ви також відчуваєте себе невмотивованими у своїх нинішніх обставинах. Хоча прагнути до чогось дуже приємно, легко потрапити в нездоровий круговорот бажань. Цього тижня спробуйте розібратися з першопричиною цих почуттів. Чи справді трава зеленіша з іншого боку, чи вам просто потрібно витратити час на полив власної трави?

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Сонце

На цьому тижні Сонце дійсно світить вам! Ця карта символізує достаток, оптимізм, успіх і тепло щасливого часу у вашому житті. Можливо, ви переживаєте бурхливий період у своєму житті, відчуваючи, що кінця-краю не видно. Що ж, перед світанком завжди темніше всього - і світанок настав! Пройшовши через ці перешкоди, ви дізналися про себе багато нового і знайшли впевненість в тому, що вам по плечу будь-яка буря. Насолоджуйтесь цим періодом позитиву, адже ви його заслужили.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти