StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Які коти приносять гроші: три милих породи, перед якими важко встояти

24 серпня 2023, 14:34оновлено 24 серпня 2023, 15:11
25780
Главред розповість, які коти приносять удачу і гроші в будинок до свого господаря.
Які коти приносять гроші
Які коти приносять гроші / колаж: Главред, фото: pexels

Люди часто діляться на два типи - тих, хто любить котів, і тих, хто любить собак. Однак ще в Стародавньому Єгипті котів вважали божественними тваринами. Для багатьох кіт в будинку - це ознака затишку і наповненості. Езотерики стверджують, що крім тепла, кіт може також залучити в будинок щастя, удачу і гроші в залежності від того, яка у нього порода. Про те, які коти приносять удачу і гроші ми розповімо далі.

Які коти приносять гроші

Порадіти можуть ті, хто завжди віддавав перевагу рудим котам. Вважається, що саме це забарвлення котів призводить до поліпшення фінансового становища господаря. У багатьох культурах цей феномен пов'язують з наближеністю забарвлення кота до кольору золота.

Які породи котів приносять удачу

У тих, хто володіє котом сіамської породи не повинно залишитися сумнівів - ваш кіт справжній скарб удачі. Ця порода володіє благородним кремовим забарвленням і бездонними блакитними очима. Вважається, що ці коти можуть залучити в будинок удачу і везіння, а також наповнити його спокоєм.

відео дня

Яка кішка приносить в будинок щастя

Найчастіше в будинках людей можна зустріти котів і кішок триколірного забарвлення - і не дивно. Саме ця порода вносить в своє житло щастя і благополуччя. Своєю особливою енергетикою вони наповнюють простір навколо себе і в деяких країнах і взагалі вважаються справжнім талісманом.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти