StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як прибрати засохлий суперклей з одягу: забутий, але дуже хороший спосіб

4 березня 2024, 14:09оновлено 5 березня, 10:18
Якщо ви не знаєте, чим прибрати клей секунда з одягу, спробуйте спосіб з ацетоном і ручним пранням із милом, який має прибрати засохлу пляму.
Клей
Як вивести пляму від секундного клею, щоб не залишилося слідів / Скріншот YouTube

Багато хто стикається з проблемою, коли суперклей потрапляє на одяг. Такий клей швидко засихає і його важко потім відіпрати. Після пральної машинки пляма часто залишається. Тому виникає питання, як прибрати засохлий клей момент з одягу. Ми розповімо вам про простий спосіб, який має розв'язати проблему.

Сподобався матеріал? Ось, що ще вас може зацікавити: як правильно клеїти супер клеєм: прості, але дуже корисні поради для господаря

Як прибрати клей секунда з одягу

Знадобляться ацетон і ватний диск

відео дня

Якщо на вашому одязі утворилася пляма від суперклею, потрібно налити на пляму ацетон. Протягом 5-7 секунд ацетон потрібно втирати в саму пляму, щоб засіб вступив у реакцію із засохлим клеєм.

Змиваємо пляму від клею в раковині

Після цього відносимо одяг у ванну, мочимо водою пляму і гарненько її намилюємо. Потрібно змити засохлий клей, який уже мав розм'якнути після ацетону.

Сушимо місце, де була пляма від клею, феном

Далі, коли випрали пляму, потрібно висушити її феном. За підсумком плями на одязі не повинно залишитися. Сліди теж мають добре відмитися.

Для чого потрібні лайфхаки?

Лайфхак – (англ . life hack) – проста хитрість або корисна порада, яка допомагає вирішити будь-яку проблему. У Oxford Dictionaries Online ще в 2011 році додали слово "лайфхак" і дали йому таке визначення: стратегія або технологія, що застосовується для більш ефективного управління разовими або щоденними справами.

Лайфхаки можна частину зустріти в Інтернеті, вони публікуються як текст, інфографіка, зображення або відеоконтент. Прості поради допомагають економити час, гроші і спрощують вирішення повсякденних побутових і робочих завдань, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти