StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як швидко видалити супер клей із пальців: спосіб, який допоможе кожному

2 лютого 2024, 11:58
Якщо ви не знаєте, як прибрати супер клей зі шкіри рук, спробуйте простий спосіб із ванночкою і сіллю, який допоможе швидко позбутися проблеми.
Суперклей
Як прибрати суперклей з рук у домашніх умовах всього за хвилину / Скріншот YouTube

Багато хто добре знає, що сьогодні суперклей практично незамінна річ у господарстві. За допомогою клею можна зробити дрібні роботи по дому, щось скріпити і приробити. Проте він швидко засихає, тому часто виникає питання, що робити, якщо супер клей склеїв пальці. Можна спробувати простий спосіб, яким ми з вами поділимося.

Чим відмити супер клей зі шкіри

Для початку потрібно взяти глибоку тарілку з теплою водою. Змочуємо в ній пальці і насипаємо на них одну чайну ложку солі.

Після цього ще раз змочуємо пальці і розтираємо сіль на ділянках шкіри з пальців з клеєм протягом 1 хвилини. У принципі, більше терти й не потрібно, цього часу достатньо для того, щоб сіль вступила в реакцію з клеєм і очистила пальці.

відео дня

На пальцях з'являється біла паста. Після цього миємо пальці в тарілці з водою і бачимо, як руки стають чистими.

Простий спосіб допоможе вам швидко позбутися проблеми, коли пальці склеїлися від суперклею. Він допомагає за незначних проблем, коли можна самому впоратися. Втім, якщо ви зіткнулися з ситуацією, за якої шкіра серйозно уражена, бажано звернутися до профільних установ, щоб фахівці порекомендували, як потрібно діяти.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти