StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 15 секунд знайти жабу

30 січня 2024, 05:50оновлено 30 січня, 23:57
83301
Розгадайте непросту головоломку, що змусить вас замислитися - у кімнаті, де спить дівчинка, потрібно відшукати зелену жабу, яка зачаїлася.
Загадка
Знайдіть жабу за 15 секунд / TimesNow

У вільний час, коли потрібно переключити увагу та урізноманітнити повсякденну діяльність, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії дозволяють потренувати мозок і весело провести час. Цього разу нам потрібно знайти жабу в спальні.

Головоломка TimesNow, на перший погляд, дуже непроста і розгадати її важко. Проте щойно ви вивчите картинку очима, то зрозумієте, що відповідь на загадку перед вами.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 3 секунди знайти лисицю

відео дня

На малюнку - дівчинка, яка спить у спальні. Вона обіймає ведмедика, праворуч від неї лежать лялька, зошит, а в кутку на шафі шухляда з іншими іграшками. Ваше завдання - знайти, де ж тут жаба. Вона сховалася зовсім близько.

Загадка
Дивіться уважно, і ви знайдете жабу / TimesNow

Не вдалося знайти жабу? Тримайте підказку - вона на картині, яка над ліжком дівчинки.

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 15 секунд знайти жабу
Якщо знайшли жабу, ви маєте чудовий зір / TimesNow

Не засмучуйтеся, якщо не вдалося розгадати головоломку. Тренуйтеся і все у вас вийде. Наприклад, ви можете спробувати розгадати оптичну ілюзію, де треба за 4 секунди знайти апельсин. Вам знадобиться зрозуміти, чим відрізняється апельсин, який шукаєте, від усіх інших.

Також ви можете спробувати розгадати головоломку для тих, у кого блискучий зір. Потрібно за 7 секунд знайти черепаху, яка ховається в парку. Вона спостерігає, як люди проводять прибирання.

А ще в нас є головоломка для тих, у кого зір яструба. Серед безлічі букв X на рожевій таблиці потрібно знайти Y. Розв'язати задачку потрібно лише за 4 секунди.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти