StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для тих, у кого дивовижний зір: треба за 6 секунд знайти олівець

8 лютого 2024, 05:55оновлено 8 лютого, 23:20
3996
Розгадайте дуже цікаву і захопливу головоломку, яку вдасться відгадати найуважнішим людям, які помітять олівець у кімнаті серед багатьох інших речей.
Загадка
Знайдіть олівець за 6 секунд / Іndiatimes

Часто буває, що на роботі чи вдома виникає відчуття нудьги, і в такі моменти дуже виручають головоломки. Оптичні ілюзії дають змогу тренувати уважність і приємно проводити час. Цього разу нам потрібно знайти олівець на балконі.

Головоломка, яку нам пропонує розгадати Indiatimes, достатньо складна. Олівець може знаходитися де завгодно, і щоб його знайти, потрібно проявити неабиякі здібності.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 9 секунд знайти яблуко

відео дня

На малюнку - люди, які садять на балконі квіти. Поруч із ними безліч предметів і десь затесався олівець. Ваше завдання - знайти його.

Дається лише 6 секунд! Готові? Тоді поїхали?

Загадка
Дивіться уважно на картинку. і ви розгадаєте головоломку / Іndiatimes

Не вдалося знайти олівець? Ловіть підказку: олівець прямо по центру малюнку, він затуляє перегородку стільця і, тим самим, змушує вас заплутатися і не відгадати загадку.

Здогадуюсь.
Якщо вдалося знайти олівець, ви дуже уважна людина / Іndiatimes

Не засмучуйтеся, якщо вам не вдалося розгадати головоломку. Спробуйте й інші оптичні ілюзії, наприклад, головоломку, в якій треба за 3 секунди знайти ананас. Потрібно відшукати особливий ананас, що відрізняється від інших.

Крім того, ви можете спробувати розгадати головоломку, де треба за 15 секунд знайти жабу. Що цікаво, жаба постійно спостерігає за вами, але виявити її не так вже й легко.

А ще в нас для вас є головоломка для тих, у кого чудовий зір. Треба знайти шахову фігуру "коня", яка помітно відрізняється від усіх інших.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти