StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого блискучий зір: треба за 15 сек знайти Їжачка в полі

18 вересня 2023, 19:08
22015
Спробуйте розгадати хитру і непросту головоломку - на полі, де багато різних каменів, потрібно відшукати їжачка, який сховався так, щоб його не знайшли.
Загадка
Знайдіть їжачка в полі / Indiatimes

Нудьга і рутина супроводжує нас день за днем, і кожен намагається урізноманітнити як робочі дні, так і своє дозвілля. Ідеальним варіантом стане розгадування головоломок. Цього разу нам пропонують знайти їжачка, який сховався на полі.

Головоломка від Indiatimes проста, але звимагає особливої уваги і пильного погляду. Їжачок сховався і може бути де завгодно, тому знайти його стане цікавою задачкою.

На зображенні - поле з камінням, усіяне травою і квітами. Десь там сидить їжачок, якого потрібно відшукати. Вам дається 15 секунд, щоб знайти їжака.

відео дня
Загадка
Знайдіть їжака в полі за 15 секунд / Indiatimes

Здаєтеся? Подивіться вниз, в правий кут. Саме там і сховався їжачок.

відгадка
Якщо знайшли їжачка, ви дуже уважна людина / Indiatimes

Раніше ми пропонували вам розгадати захоплюючу головоломку, яка зведе з розуму геніїв. Потрібно за 6 секунд знайти кота – він сховався так, щоб ви його не побачили.

Також ви можете спробувати розгадати головоломку для тих, у кого зір, як у орла: треба за 12 секунд знайти кролика. Кролик ховається за одним з дерев, але знайти його непросто.

А от ще хитра головоломка для найуважніших. Потрібно відшукати цілих 20 кроликів і на це дається 10 секунд. Фокус в тому, що складно визначити, скільки насправді кроликів перебігає залізницю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти