StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого зір, як у орла: треба за 12 секунд знайти кролика

14 вересня 2023, 15:31оновлено 15 вересня 2023, 13:40
79153
Спробуйте розгадати вкрай непросту головоломку - на галявинці з деревами потрібно знайти кролика, який дуже добре сховався від вашого погляду.
Глава
Знайдіть кролика на галявині всього за 12 секунд / Jagranjosh

Коли вам нудно і треба трохи відпочити від рутинних справ, розгадуйте головоломки. Оптичні ілюзії добре тренують мозок і включають творче мислення. На цей раз на галявинці з деревами потрібно знайти кролика, який сховався.

Головоломка, яку радить нам розгадати Jagranjosh, дуже нелегка, але цікава. Знайти правильну відповідь зможуть тільки найуважніші люди. Кролик на зображенні є, проте його ще потрібно відшукати.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для найуважніших: треба вгадати тварину влише за 10 секунд

відео дня

Перед вами зображено малюнок з галявиною і деревами. Завдання - знайти, де сховався кролик. На розв'язання задачки лише 12 секунд.

загадка
Уважно дивіться на картинку, щоб знайти кролика / Jagranjosh

Не знайшли кролика? Підказка - подивіться в правий кут картинки і побачите дерево. От за ним, четвертим деревом, і ховається наш кролик.

розгадка
Знайшли кролика? Ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Раніше ми пропонували вам розгадати головоломку, яка здивувала навіть геніїв. Потрібно серед безлічі чисел 8994 знайти число 8694. На розв'язання дається лише 17 секунд.

Крім того, ми радили божевільну головоломку для мудреців. Потрібно відшукати емодзі-сердечко. На це дається лише 5 секунд.

Також ми рекомендуємо спробувати розгадати головоломку, яка приголомшить геніїв. На зображенні гамбургери, стейки і реберця. Ваше завдання - знайти гриль для барбекю. Гриль добре заховано, тому на його пошуки дається 21 секунда.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти