StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка, яка зведе з розуму геніїв: треба лише за 6 секунд знайти кота

17 вересня 2023, 15:45оновлено 18 вересня 2023, 14:03
25100
Спробуйте розгадати непросту, але дуже захоплюючу головоломку – на вулиці, де будиночки і дорога, потрібно швидко знайти кота, який сховався від вас.
Головне загадка
Знайдіть кота за 6 секунд / Jagranjosh

Часом ми помічаємо, що звичні справи нам стають нудними і потрібен час на те, щоб переключитися. Відмінним варіантом стане розгадування головоломок. Ви зможете потренувати вашу увагу і добре повеселитися. На цей раз потрібно знайти кішку, яка сховалася на вулиці.

Головоломка, яку пропонує нам розгадати Jagranjosh, дуже непроста, але вкрай цікава. Кішка настільки добре сховалася, що доведеться максимально уважно дивитися на картинку, щоб її відшукати.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка, яка зводить з розуму: треба за 10 секунд примудритися знайти трьох котів

відео дня

На зображенні - вулиця за містом. Зліва стоїть дачний будинок, а праворуч видно паркан. Посередині дорога. Кішка може бути де завгодно. Ваше завдання - відшукати її лише за 6 секунд.

загадка
Знайти кішку дуже непросто, уважно дивіться на зображення / Jagranjosh

Не змогли знайти кота? Підказка - дивіться по центру картинки і трохи правіше, де знаходиться хвіртка. Там на бордюрі ви і побачите кішку.

Відгадка
Якщо вам вдалося знайти кота на картинці, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Раніше ми радили вам розгадати головоломку для тих, у кого зір, як у орла. Треба лише за 12 секунд знайти кролика. Він дуже добре сховався за одним з дерев і щоб його відшукати, потрібно проявити уважність.

Є й інша головоломка, яка приголомшить геніїв. Серед безлічі гамбургерів, стейків і реберець потрібно знайти гриль для барбекю. На розгадку дається 21 секунда, тому буде трохи часу подумати.

Можна потренувати свій мозок і головоломкою для тих, у кого блискучий зір. Вам потрібно буде знайти бджілку, що сховалася серед квітів. Дається лише 7 секунд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти