StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Це роблять неправильно всі: поширені помилки, які сильно затягують час на прибирання в будинку

11 грудня 2023, 21:09оновлено 12 грудня 2023, 10:24
361
Волога ганчірка насправді ніяк не допомагає витирати пил ефективно.
Прибирання пилу
Як правильно робити прибирання / Колаж Главред, фото freepik

Підготовка будинку до новорічних свят може здатися непосильним завданням, але один досвідчений експерт з прибирання поділився порадою, який значно полегшить вам прибирання пилу, пише Mirror.

Як витирати пил, щоб він не осідав

Експертка з прибирання з Purdy and Figg запитав своїх підписників на відео в TikTok: "А ви робили які-небудь з цих помилок при прибиранні?!".

Можливо, вам буде цікаво: Сантехнік розповів про одну святкову звичку, яка може повністю зіпсувати всі свята.

відео дня

Вона зізналася, що в минулому робила помилки, коли справа стосувалася прибирання. І, схоже, всі роблять одні й ті ж помилки, коли наводять порядок в будинку, і найбільша з них - це видаляти пил вологою ганчіркою.

Вона каже, що ганчірка просто розганяє пил, і порекомендувала спочатку використовувати її сухою. Перш ніж чистити поверхні будь-якими засобами, врах*йте, що волога ганчірка розтирає пил по поверхні, а не видаляє його, як хотілося б.

Ще одна порада, яку дала експертка - дати одягу висохнути на повітрі природним чином або хоча б у великій кімнаті з великим потоком повітря. За її словами, вона висохне швидше і буде пахнути набагато свіжіше.

Вона також попередила, що потрібно правильно зливати воду зі швабри після того, як ви закінчили прибирання потрібної кімнати. Дуже легко поквапитися і не зробити все як слід, але в іншому випадку ви ризикуєте отримати водяні розводи і затхлий запах, чого ніхто не хоче в своєму будинку.

У коментарях хтось поділився, що просто витирає пил пилососом, але отримав відповідь, в якому говорилося, що ганчіркою це робити швидше. Інший сказав: "Не рекомендуйте сухе прибирання пилу, не попереджаючи астматиків, що це небезпечно", і йому відповіли: "Так! Дякую, що звернули на це мою увагу".

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти