StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Анна Трінчер перенесла операцію і розридалася від результату - подробиці

13 травня 2024, 20:57
5724
Артистка показала свою бурхливу реакцію в перші хвилини після складної процедури.
Анна Трінчер
Анна Трінчер новини - Анні Трінчер зробили операцію / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

Українська співачка і блогерка Анна Трінчер на початку травня повідомила, що готується до операції і дуже нервує, адже на кону здійснення її давньої мрії. Сьогодні артистка повідомила у своєму блозі в Instagram, що пройшла це випробування.

Йдеться про лазерну корекцію зору. Проблеми у Трінчер почалися давно, і вже багато років їй доводиться носити лінзи. Це, звісно, покращувало видимість, але породжувало нові незручності на кшталт свербіння, синдрому "сухого ока", почервоніння тощо.

Сьогодні, після двох тижнів без лінз, медичних обстежень і боротьби зі страхом, Анна все ж таки пройшла процедуру корекції зору. "Мрія мого життя здійснилася! Сльози. Щастя", - написала співачка.

відео дня

Вона опублікувала ролик, на якому, сидячи на кушетці в медичному кабінеті, плаче від щастя - тепер Анна Трінчер може бачити світ без додаткових зусиль. Тепер на неї чекає період відновлення, але операцією, судячи з її бурхливих емоцій, артистка задоволена на всі 100%.

Анна Трінчер
Анна Трінчер новини - Анні Трінчер зробили операцію / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

Хто така Анна Трінчер?

Анна Трінчер - українська співачка й акторка, представниця України на "Дитячому Євробаченні 2015", суперфіналістка восьмого сезону шоу "Голос країни", учасниця другого сезону "Голос. Діти", а також акторка серіалу "Школа", повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак, шоумен і волонтер Володимир Дантес розповів про "зраду" мами - вона "зливає" невдалі фото артиста його дівчині, Даші Кацуріній.

Також стало відомо, що популярний український тік-токер уперше стане батьком. Влад Шевченко розповів, що його дружина Анастасія вагітна первістком.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти