StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Експерти закликали не мити вікна в сонячний день: у чому причина

10 липня 2024, 23:29
674
Експерти з миття вікон попереджають власників будинків та квартир про те, що миття вікон влітку може призвести до появи розводів і слідів.
Експерти закликали не мити вікна в сонячний день: у чому причина
Чому не можна мити вікна вдень - як помити вікна без розводів / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

Сонячний сухий день може здатися ідеальним часом для ретельного миття вікон, але це не так. Експерти компанії Plan-it Windows Ltd поділилися дивовижною причиною, чому миття вікон в літній день може бути не найкращою ідеєю, повідомляє Express.

За словами експертів, миття вікон у сонячний день може призвести до появи розводів і слідів, в результаті чого вони виглядатимуть гірше, ніж до миття.

"У сонячну погоду вікна нагріваються і діють як провідник тепла. Як наслідок, будь-яка вода або миючий розчин швидко випаровується, залишаючи після себе розводи і сліди, через що вікна виглядають гірше, ніж були до миття", - сказали експерти.

відео дня

За їх словами, миття вікон у яскравий сонячний день може здатися прекрасною можливістю зробити все якнайшвидше, але все відбувається навпаки.

"Сонячне тепло не тільки занадто швидко висушує вікна, але й прискорює висихання миючих засобів, що ускладнює досягнення кришталево чистого блиску, якого ми хочемо досягти. Якщо у вас немає іншого вибору, окрім як мити вікна в сонячний день, добре подумайте про це. Працюйте невеликими ділянками, щоб запобігти передчасному висиханню мильної піни на склі. Це ретельний процес, як малювання маленькими мазками, щоб зберегти контроль і якість", - радять вони.

Експерти також зазначили, що тим, хто планує мити вікна в сонячний день, також потрібно враховувати час висихання.

Поліроль і мило, що застосовуються під час миття, швидко висихають на спеці, що залишає дуже мало часу для видалення продуктів за допомогою скребка або ганчірки.

"Це перегони з невблаганною сонячною спекою", - додають експерти.

Замість цього, власникам будинків слід мити вікна в похмурий день або рано вранці, коли температура повітря нижча.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти