StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Путін буде біснуватися": астролог спрогнозував, коли українцям чекати небезпечних ракетних ударів

2 серпня 2023, 10:09
Астролог Дмитро Уранус зробив прогноз для України і з'ясував, що молодик, 13 листопада, пройде під дуже важкими для України аспектами.
 ВСУ, Астрологія
Астролог Уранус каже, що в середині листопада варто чекати на ракетні удари окупантів по Україні. / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Найближчий молодик, 13 листопада, пройде під досить важкими для України аспектами. Такий прогноз озвучив відомий астролог Дмитро Уранус на своєму Telegram-каналі.

Він каже, що восени нинішнього року Сонце, Місяць і Марс з'єднаються в Скорпіоні ‒ причому в опозиції до урану в Тельці.

"До того моменту, як Марс зайде в Скорпіон (12 жовтня), швидше за все РФ може провести ще одну мобілізацію. У другій половині жовтня і в листопаді вони підтягнуть до лінії фронту сотні тисяч мобілізованих і там стане дуже гаряче", ‒ повідомляє уранус.

відео дня

Як говорить астролог, опозиція Марса з ураном (11 листопада) і важкий молодик (13 листопада) можуть дати близько цих дат (і протягом двох тижнів після 13 листопада) дуже сильні ракетні удари по Україні ‒ по її енергосистемі і по горезвісних центрах прийняття рішень.

Хто такий Дмитро Уранус

Дмитро Уранус - відомий астролог-консультант. Займається астрологічними питаннями більше 30 років.

"У цьому часовому інтервалі територія Криму, військові та інфраструктурні об'єкти Криму, а також окупаційна влада Криму будуть дуже вразливі. Швидше за все, при такому розвитку подій Путін буде біснуватися і вимагати відплат у вигляді дуже сильних ракетних ударів або у вигляді посиленого наступу в іншому місці фронту, для відволікання сил ЗСУ", ‒ сказала астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Хто такий Дмитро Уранус

Нагадаємо, раніше Главред розповідав про те, що астролог Володимир Росс попередив людей про неймовірно складний серпень. Як каже астролог Влад Росс, досить небезпечні періоди будуть з 8 по 10 серпня і 22 серпня ‒ через квадрати Венери (спершу до урану, потім до Юпітера).

Нещодавно були названі 3 Знаки зодіаку, яким не пощастить у серпні. Під час повного місяця в серпні деяких знаків Зодіаку чекають неприємності, тому потрібно бути вкрай обережними.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти