StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на серпень 2023: яких сюрпризів долі чекати Дівам

31 липня 2023, 21:10
У серпні будуть дві повні 1 та 31 серпня і один молодик 16 серпня. Крім того, шість з десяти планет будуть ретроградними.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп на серпень 2023: що чекає на Дів в останній місяць літа / Фото ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2023 для Дів. Якщо вам цікаво дізнатися, що напророкували карти Таро представникам цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на серпень 2023: Ракам - золотий дощ, Левам - відпустка, Дівам - пауза.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у серпні будуть дві повні 1 і 31 серпня і один молодик 16 серпня. Крім того, шість з десяти планет будуть ретроградними.

Місяць почнеться з повного Місяця 1 числа в шостому будинку гороскопу. Це сектор роботи і здоров'я, колег і підлеглих. Діви можуть повернутися на стару роботу. Можливо ви будете здавати аналізи, проходити медичний огляд, з'явиться нова інформація щодо здоров'я.

У цю повню добре відмовлятися від шкідливих звичок хоча б на два тижні, поки буде діяти повний Місяць.

16 серпня - молодик в 12 будинку. Це сектор завершення, благодійності, далеких земель. Потрібно буде від чогось позбутися. Дуже добре в цей час худнути, каже гороскоп. Варто закінчити справи з минулого, викинути старі речі з дому. На вас чекають подорожі, дистанційна робота. Ви отримаєте новини здалеку.

Венера в серпні буде ретроградною до 15 вересня і вплине на любов. Ви отримаєте звістку від колишніх коханих. Якщо ви у стосунках на відстані, то вам відкриється таємниця. Ви переосмислите стосунки, відбудеться їхнє перезавантаження. Крім того, Діви переосмислять цінності й підвищать свою самооцінку. Чекайте приходу грошей. Наприклад, вам повернуть борг або ви отримаєте прибуток, якого давно чекали.

C 23 серпня Меркурій розвертається в ретроградний рух в першому будинку гороскопу. Не можна починати нові справи до 14 вересня. Ви повернетеся до старого стилю і колишньої фізичної форми. Будете виглядати молодше. Деякі Діви відновлять стосунки, повернуться до колишнього. Сильніше за інших вплив Меркурія відчують ті Діви, які народилися з 1 по 15 вересня.

З 24 серпня Сонце входить в знак Діви і змусить вас засяяти. Ви будете магнітом для людей, з'явиться більше енергії та бажання проявляти активність в суспільстві.

28 серпня Уран розвертається в ретроградний рух. Це планета несподіванок і сюрпризів. Відбудеться несподіваний поворот в юридичних справах. На вас чекає раптове відрядження та подорожі в інші країни.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

31 серпня - повня в секторі стосунків і кохання. Ваші стосунки досягнуть кульмінації. Ви можете з'їхатися з партнером. Буде розвиток ділових стосунків. Гороскоп радить серйозно до них поставитися. Ви ухвалите рішення щодо вашого майбутнього, яке буде стосуватися не лише вас, але і оточуючих людей.

Дивіться відео - Гороскоп Діва на серпень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти