StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на серпень 2023 року для Скорпіонів: настане час кохання та везіння

1 серпня 2023, 04:30
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде серпень 2023 у представників знака зодіаку Скорпіон.
Гороскоп, Анжела Перл
Що чекає на Скорпіонів у серпні 2023 року: прогноз Анжели Перл / Фото ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2023 для Скорпіонів. Якщо вам цікаво дізнатися, що напророкували карти Таро представникам цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на серпень 2023: Терезам - безсоння, Стрільцям - досягнення, Скорпіонам - нові плани.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, останній місяць літа почнеться з повні у секторі, який відповідає за будинок, місце проживання.

Перша половина місяця - вдалий час для того, щоб робити ремонт. Однак купувати дорогі речі для прикраси будинку не варто.

"Новина про члена сім'ї може застати вас зненацька: народження або переїзд дітей з батьківського дому", - розповіла астролог.

Четвертий будинок також відповідає за батьків. Можливо, вони повідомлять вам щось дуже важливе. Ймовірна поїздка в місця дитинства. Можливо знайдете фотоальбом зі старими фотографіями.

16 серпня - молодик в десятому будинку гороскопу - це найвищий будинок нашої репутації, мети. Молодик поставить нову мету або завдання.

Ретроградна Венера в ці дати надасть оновлений статус. Оскільки ця планета відповідає за стосунки та шлюб, статус буде стосуватися взаємин. Це може бути розлучення/шлюб. Можливо ви почнете жити разом, а може - дізнаєтеся про вагітність.

Не варто укладати шлюб під час ретроградної Венери, попередила астролог. Краще перенести весілля на дати після 15-18 вересня.

Ретроградна Венера також може вплинути на фінансову ситуацію. Цілком можливо, що ви повернетеся на колишню роботу або у вас буде така сама заробітна плата, як раніше. Колишні клієнти до вас повернуться.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

З 23 серпня Меркурій розвертається в ретроградний рух в 11 будинку друзів. Скорпіони можуть очистити свій список друзів у соціальних мережах. Планета принесе вам зустріч зі старими знайомими, однокласниками, одногрупниками або коханцями. Гарний час для примирення з тими людьми, з якими ви посварились.

У період ретро Меркурія доцільно відновити заняття спортом, танцями, йогою.

24 серпня Сонце входить в 11-й будинок. Новина про вагітність - висока як ніколи. Сонце також зробить Скорпіонів центром уваги.

28 серпня Уран - планета несподіваних сюрпризів - розвернеться в ретроградний рух до 27 січня. Можливий повторний шлюб. Якщо ви розлучаєтеся, процес може тягнутися. Також не виключені затримки в оформленні спадщини або інших судових процесах. Підготовка до весілля може зайняти півроку. Остерігайтеся несподіваних поворотів подій, попередив гороскоп. Найбільше вплив Урана відчують Скорпіони, які народилися з 11 по 15 листопада.

Крім того, в сьомому будинку гороскопу буде знаходитися планета везіння та удачі - Юпітер. Все, що буде відбуватися, - на краще.

"Якщо Уран принесе розпад стосунків, то Юпітер – кращу людини на це місце. Якщо з вами організація розірвала контракт, то Юпітер дасть угоду ще кращу", - сказала астролог.

Ретроградний Уран може відкрити давні секрети минулого. Відбудеться знайомство. Але, найімовірніше, ви зміните думку про людину і не захочете більше спілкуватися.

28 серпня Марс увійде в 12 будинок гороскопу - це сектор завершення. Ця планета звільнить вас від непотрібних людей та підготує до нового етапу в житті, зробить більш активними в любовних справах.

31 серпня - повня в п'ятому будинку гороскопу. Це сектор радості, задоволення, любові. В цей час добре освідчуватися. Ваші колишні кохані можуть відкрити вам свої почуття. Ви можете передумати, переоцінити, переглянути стосунки. Не виключено, що відкриється любовний трикутник. Повня відкриває вам очі на ситуацію.

Дивіться відео - Гороскоп Діва на серпень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти