StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на серпень 2023 року для Терезів: курортний роман, удача та гроші

31 липня 2023, 22:11
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде серпень 2023 у представників знака зодіаку Терези.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп на серпень 2023 року Терези - робота, фінанси, любов / Фото pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2023 для Терезів. Якщо вам цікаво дізнатися, що напророкували карти Таро представникам цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на серпень 2023: Терезам - безсоння, Стрільцям - досягнення, Скорпіонам - нові плани.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць розпочнеться з повного Місяця 1 серпня в п'ятому будинку гороскопу. Це сектор любові, дітей та задоволення. Терези вирішать відправитися в поїздку або відпустку. Ймовірно на вас чекають новини про кохану людину, можливий курортний роман.

Варто врахувати, що стосунки, які почалися в період ретроградної Венери, будуть короткими. До вас повернуться шанувальники з минулого, можуть відновитися колишні стосунки. Відкриється таємниця про партнера.

Крім того, Терези отримають новину про дітей. Можлива вагітність. Не виключені публічні виступи та творчі проекти.

16 серпня - молодик в 11 будинку майбутнього та мрії. У вас будуть нові знайомства, ви зробите крок до здійснення мрії. Вам напишуть старі друзі або ви зустрінете когось із минулого. У деяких Терезів зміниться коло спілкування. Можливі зміни в оточенні. Щось нове прийде на місце старого. Представники знака можуть спонтанно змінювати плани.

23 серпня Меркурій розвертається в 12 будинку гороскопу - це сектор минулого. Поки планета рухатиметься в зворотному напрямку, астролог не радить робити серйозні покупки - краще почекати до кінця вересня. Є ризик втрат і крадіжок. Відкриються таємниці. Відбудеться поїздка в місця, в яких ви вже були. Вдома варто розібрати старі речі й позбутися від усього непотрібного. Деякі Терези можуть піти на медичний огляд.

28 серпня Уран розвернеться в ретроградний рух в секторі фінансів. Терезам потрібно буде вирішувати питання з минулого. Ви отримаєте прибуток, якого чекали. Можливо ви отримаєте гроші чоловіка / дружини. Можливе оформлення кредиту.

Юпітер в цьому ж будинку принесе удачу та гроші. Є ризик несподіваних ситуацій.

В кінці місяця у Терезів буде більше енергії, активності й цілеспрямованості. З'явиться багато справ, на роботі - велика зайнятість.

31 серпня - повня, вона висвітить, які з ваших пріоритетів є найголовнішими. Ви будете змінювати режим сну або звички. Чекайте на новини з роботи, завершиться якийсь проект.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Терези на серпень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти