StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на серпень 2023 року для Стрільців: астролог назвала день здійснення мрії

1 серпня 2023, 15:13
1418
В останній місяць літа Венера принесе Стрільцям щось масштабне, свідчить гороскоп.
Гороскоп, Анжела Перл
Що чекає на Стрільців у серпні 2023 року: прогноз Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: Фото ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2023 для Стрільців. Якщо вам цікаво дізнатися, що напророкували карти Таро представникам цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на серпень 2023: Терезам - безсоння, Стрільцям - досягнення, Скорпіонам - нові плани.

"Август буде незвичайним. Очікуються три місячні події. Зазвичай у нас один молодик, одна повня, а в серпні повних Місяців буде два. Місяць символізує наші емоції, емоційну реакцію, тож, ми будемо емоційно реагувати на якісь події", - розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі.

Крім того, шість планет з десяти будуть ретроградними. Вони ніби змушують нас повернутися і щось доробити або ухвалити рішення, або звільнитися від чогось, або відновити стосунки з кимось із минулого.

Можуть бути зустрічі з родичами, новини, що стосуються сестри, брата. Не виключено навчання та поїздки недалеко і ненадовго.

Повня 1 серпня висвітить ситуацію з вашим колишнім коханим. Ви зустрінетеся з подругою, яку давно не бачили.

16 серпня - новий Місяць в дев'ятому будинку гороскопу. Молодик може принести Стрільцям далеку дорогу, наприклад, поїздку за кордон, знайомство з іноземцями, якийсь міжнародний проект.

Венера (планета задоволень) може принести стосунки на відстані, можливо, з людиною іншої національності.

Цей же будинок гороскопу несе щось масштабне. Він дозволить вам стати популярними. Настає вдалий час для того, щоб розвивати свій блог, послуги, сайт. За ретроградною Венерою добре все покращувати.

Стрільці можуть отримати прибуток за результатами судового процесу. Чекайте новину з приводу фінансів. Гроші, які ви віддавали, повернуться.

23 серпня Меркурій розвертається в ретроградний рух до 15 вересня. У цей період не можна підписувати важливі документи, купувати дорогу техніку. Будьте уважні при бронюванні номерів в готелі або будь-яких квитків. Слідкуйте за документами, особистими речами - є ризик їх забути або втратити.

На роботі можливі зміни: ви зустрінете колегу, повернетеся до колишнього роботодавця, клієнти теж можуть нагадати про себе. Може повернутися колишній статус.

Анжела Перл попередила, що плани можуть змінюватися. До 18 вересня не варто нічого реєструвати (бізнес, шлюб тощо). Покупку автомобіля теж краще відкласти на потім, проте продавати автомобіль можна.

24 серпня Стрільці опиняться в центрі уваги. Ймовірно мова йде про виступ, захист диплома, проект. У цей день висока ймовірність отримати новину, що стосується роботи.

28 серпня Уран також розвертається в ретроградний рух і несподівано змінить рутину, звичний хід дій.

Стрільці змінять думку, зрозуміють, що їм необхідно зараз. Крім того, Уран повертає до колишніх звичок, режиму, але в хорошому сенсі цього слова. Астролог радить переглянути харчування, звернутися до нутриціолога, пропити курс вітамінів, пройти обстеження.

28 серпня зробіть крок назустріч своїм бажанням. Це сприятливий день для виконання вашої мрії. Астролог радить почати нове життя цього дня.

Місяць завершиться повнею 31 серпня в четвертому будинку гороскопу. Можна планувати купівлю / продаж майна. Оформляти документи не варто до 18 вересня.

В кінці літа місяць буде з'єднуватися з Сатурном, стане актуальним питання фінансів. З'єднання цих двох планет інформує про кінцевий результат отримання прибутку, каже гороскоп.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Стрілець на серпень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти