StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Жорсткий квадрат Венери та Урана": астролог Росс попередив людей про неймовірно складний серпень

29 липня 2023, 10:09оновлено 29 липня 2023, 14:07
Як каже астролог Влад Росс, досить небезпечні періоди будуть з 8 по 10 серпня і 22 серпня ‒ через квадрати Венери (спершу до урану, потім до Юпітера).
Росс, астролог
Росс, астролог / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Серпень 2023 року буде вкрай складним місяцем. Зірки обіцяють, що він буде рясніти непростими ситуаціями. Про це астролог Влад Росс розповів Главреду у своєму свіжому прогнозі.

"Складні дати Місяця - 23 і 24 серпня. У ці дні чекайте катастроф, в тому числі техногенних. Можливі складні ситуації на Запорізькій АЕС. Це дуже небезпечний період. 21-25 серпня, коли Меркурій буде статичний, нас чекає низка гальмувань і невдач. Я б рекомендував абсолютно всім знакам Зодіаку не робити важливих дій і кроків в 20-х числах місяця. Поблизу 22 серпня буде напружений транзит Марса і Нептуна. Нептун символізує все, що пов'язано із зараженням території і газами. Період 20-25 серпня небезпечний різними техногенними катастрофами і складними агресивними ситуаціями. Нептун пов'язаний з емоціями, психологією, Марс – з агресією і активністю. Тому в цей час можуть бути великі розбіжності, особливо якщо ви нап'єтеся, і у вас буде алкогольний делірій (біла гарячка, – Главред), а в такому стані ви можете навіть вбити найближчу людину. Тому зловживати алкоголем, особливо поблизу Дня Незалежності України, точно не варто", ‒ сказав він.

Як говорить Росс, досить небезпечні періоди будуть з 8 по 10 серпня і 22 серпня ‒ через квадрати Венери (спершу до урану, потім до Юпітера).

"Також буде жорсткий квадрат Венери і Урана 9 серпня, який може принести неприємні несподіванки і невдалі збігу обставин. Тому 8-10 серпня-найгірший період для грошових справ. У ці дні чоловіків також можуть пограбувати коханки. Венера в квадраті до Юпітера буде 22 серпня. У цей час буде дуже багато очікувань, які навряд чи виправдаються, особливо пов'язані з грошима. Краще в цей період не ризикувати грошима і не підписувати ніяких важливих фінансових контрактів", ‒ сказав астролог.

Росс радить у серпні 2023 року людям займатися роботою над помилками минулого, а нові проекти не запускати.

"У серпні 2023 року рекомендується: звертатися до минулого і аналізувати його; консультуватися з астрологом або психологом; виправляти помилки; повертатися до старих тем в роботі і особистому житті, відновлювати відносини зі старими діловими партнерами і людьми, з яким раніше були близькі; розбиратися з проблемами у відносинах, які тягнуться з минулого; наводити порядок, проводити ревізію; виробляти нові рішення під впливом старого досвіду; роздавати всі свої борги, після чого до вас просто повалять гроші. У серпні ‒ 2023 не рекомендується: реєструвати шлюб; підписувати нові важливі партнерські домовленості; знайомитися і починати нові любовні стосунки; ризикувати фінансами в будь-якій сфері, особливо 8-10 серпня; складати важливі звіти і робити розрахунки; приймати важливі рішення щодо зовнішності, особливо пластичних операцій", - підсумував він.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться на відео астрологічний прогноз Влада Росса:

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти