StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на грудень: що принесе Скорпіонам останній місяць 2023 року

26 листопада 2023, 19:38
Скорпіони красиво виглядатимуть, випромінюватимуть щастя. Варто купити собі щось нове, витратити гроші на задоволення.
Гороскоп, Анжела Перл
Астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Скорпіонів / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Скорпіонів. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, найголовніша подія місяця - розворот Меркурія в ретроградний рух з 13 грудня по 2 січня. У цей період не можна купувати дорогу техніку, машини, квартири. Також не варто підписувати документи й ухвалювати важливі рішення.

"Якщо будете купувати подарунки на Новий рік, то купуйте їх на початку грудня або зберігайте чеки, щоб можна було потім обміняти. Меркурій буде розвертатися в третьому будинку гороскопа, який відповідає за спілкування, контакти, зустрічі та комунікації. А коли Меркурій ретроградний, то плани змінюються. Той, з ким ви домовилися зустрітися, може не приїхати", - попередила Перл.

За її словами, Скорпіони будуть зайняті спілкуванням або дуже активні в цьому плані, будуть здавати, оформляти або переробляти якісь документи. Можуть відновитися стосунки з людьми з минулого.

5 грудня Венера входить в знак Скорпіона.

"Ви будете красиво виглядати, випромінювати щастя. Варто купити собі щось нове, витратити гроші на себе, на масаж, на перукарню, на новий одяг. Коли Венера в першому будинку, ми притягуємо людей до себе. З нами хочуть познайомитися, з нами хочуть мати справу. Це дуже гарне положення для Венери", - говорить гороскоп.

6 грудня Нептун розвертається в прямий рух в секторі задоволення, радості, кохання. Поки Нептун був ретроградним з 30 червня, він міг повернути в життя Скорпіонів шанувальників або шанувальниць з минулого, старих знайомих.

"Може, у вас любовний трикутник? Може, що ви не розуміли, чи правду вам каже партнер, чи ні. Нептун дає туман, коли незрозуміло, не видно, неможливо будувати плани. І ось коли Нептун шостого грудня розвернеться, вже все стане ясно у стосунках. Або ви плануєте поїздку на відпочинок для свого задоволення. Також буде якась ясність в плані дітей незалежно від того, скільки їм років", - свідчить гороскоп на місяць.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

12 грудня - молодик в будинку грошей. Там же знаходиться і Марс, планета Скорпіонів.

"Марс дає сміливість, хоробрість займатися тим, що ви любите, рухатися до мети, до мрії. Крім того, це дасть вам ще прибуток. Молодик може позначати нове джерело доходу, нову роботу, клієнта, ідею або відрядження. Також Скорпіони отримають подарунки", - розповіла астролог.

27 грудня - повня, яка принесе в життя Скорпіонів людей іншої культури або національності. Можлива поїздка за кордон. Якщо у вас є родичі в іншій країні, то ви отримаєте від них посилку.

Детальний гороскоп для Скорпіонів на грудень 2023 від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти