StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на грудень 2023 для Стрільців: Юпітер принесе подарунки під Новий рік

25 листопада 2023, 10:47
Молодик 12 грудня може відкрити нову главу в житті Стрільців, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп
Астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Стрільців / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Стрільців. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, в перший місяць зими Меркурій розвернеться в ретроградний рух в секторі грошей. Планета вплине на все, що стосується роботи, заробітку, джерела доходів. Меркурій рухатиметься у зворотному напрямку з 13 грудня по 2 січня.

"Меркурій буде в секторі грошей наводити порядки. Ця планета відповідає за наші думки, переговори, контакти. Стрільці вестимуть переговори з приводу угоди, роботи, грошей. Можливо плани поміняються, ви зміните рішення. Деякі Стрільці змінять ціни на свої послуги", - розповіла фахівець.

5 грудня Венера входить в 12-й будинок гороскопа. Ви поїдете в якесь ізольоване місце, в круїз, на дачу. Можливо Стрільці просто будуть сидіти вдома, у вас не буде бажання спілкуватися з іншими людьми. Якщо ви будете працювати на самоті, це принесе хороший заробіток.

6 грудня Нептун розвертається в прямий рух. Планета була ретроградною з 30 червня і могла давати невизначеність в ситуації, яка стосується місця проживання. Стрільці можуть отримати документи щодо родичів, спадщини, еміграції.

12 грудня - молодик в знаку Стрільця. Буде кульмінація якогось процесу, ви отримаєте результат.

Молодик може відкрити нову главу життя. У Стрільців може з'явитися нова мрія або мета, нова робота, нова людина у житті. Деякі Стрільці можуть змінити імідж.

23 грудня Стрільці отримають подяку, премію, нагороду, свідчить гороскоп.

В кінці місяця Стрільці отримають плоди своїх інвестицій, можливо буде завершення стосунків з бізнес-партнером, не виключена перевірка. Може бути кульмінація стосунків з близькими людьми.

"30 грудня Венера заходить у ваш перший будинок. Новий рік пройде у вашому знаку, ви будете сяяти, красиво виглядатимете, притягуватиме до себе людей, як магніт, і опинитеся в центрі уваги. 31 грудня Юпітер, як Дід Мороз, принесе Стрільцям подарунки і все найкраще", - розповіла Анжела Перл.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Детальний прогноз для Стрільців на грудень дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти