StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на грудень 2023: коли у Раків почнуть здійснюватися бажання

18 листопада 2023, 05:47
Астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень для представників знака зодіаку Рак.
Гороскоп, Анжела Перл
Астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Раків / Колаж: Главред, фото: скріншот, pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, найголовніша подія місяця - розворот Меркурія в прямий рух. Під Новий рік Раки можуть поїхати в місце, в якому вже були. Астролог радить купувати подарунки до 13 грудня, а ще краще - в листопаді, тому що вже на початку місяця Меркурій починає пригальмовувати.

Якщо ви щось замовили в Інтернеті, ви не отримаєте товар вчасно. Про Раків може згадати колишній коханий. Ви повернетесь до якоїсь розмови, яка була в минулому. Можливо Раки будуть підписувати контракт на роботу або про оренду. Астролог попередила, що плани можуть змінюватися.

5 грудня Венера входить в п'ятий будинок гороскопу. Це сектор кохання.

"Можливо у вас буде нове кохання. Можливо ви поміняєте плани. Відбудеться спільна поїздка з 5 по 13 грудня. Якщо ви в шлюбі та щасливі, і у вас все чудово, це може бути зустріч з подругами, яка принесе вам задоволення", - розповіла Анжела Перл.

Венера також відповідає за гроші й за те, що ви робите від душі. Ваша справа принесе прибуток, ви будете задоволені.

6 грудня Нептун розвертається в прямий рух в дев'ятому будинку гороскопа. Планета була ретроградною з 30 червня. У житті Раків настає час здійснення бажань. З'явиться можливість відновити те, що було поставлено на паузу. Буде ясність у справах. Раки можуть почати навчання.

12 грудня буде молодик в шостому будинку гороскопа. Раки можуть змінити роботу, почати свій проект. Чекайте нововведень на роботі.

Марс дає Ракам сміливість, вони будуть ризикувати. Деякі Раки почнуть займатися своїм здоров'ям або спортом.

13 грудня Меркурій розвертається в прямий рух. Ви можете передумати, переосмислити свої стосунки.

27 грудня - повня в знаку зодіаку Рак. У вашому житті відбудеться яскрава подія. Ви отримаєте важливу звістку. Уе може пропозиція руки та серця, новини про вагітність. Ви покажете себе світу в новій якості.

З кінця грудня і до середини травня 2024 року у Раків будуть здійснюватися бажання, особливо якщо загадувати їх в новорічну ніч.

Детальний прогноз для Раків на місяць дивіться на відео:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти