StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на грудень 2023 для Тельців: у коханні - драма, у фінансах - успіх

25 листопада 2023, 06:30
У перший місяць зими Тельці вкладатимуть сили та енергію в нові джерела доходу. Можливо, ви отримаєте якісь гроші, розповіла Анжела Перл.
Анжела Перл, гороскоп
Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Тельців / Колаж: Главред, фото: Главред, фото: скріншот, pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Тельців. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, найбільш значущою подією місяця стане ретроградний Меркурій. Планета розвернеться в дев'ятому будинку гороскопа Тельців 13 грудня і буде рухатися у зворотному напрямку до 2 січня.

"На Новий рік не варто купувати дорогі речі. Тому якщо хочете купити подарунок, то робіть це до 13 грудня", - порадила фахівець.

Меркурій відповідає за спілкування, переговори, дзвінки, повідомлення, листи, посилки. Під час ретроградного Меркурія вони можуть затримуватися, особливо якщо ви чекаєте їх здалеку. Може тимчасово припинитися спілкування з кимось або, навпаки, ви повернетеся до спілкування з кимось, хто живе далеко.

5 грудня Венера входить в сьомий будинок стосунків, кохання, шлюбу. Ця планета робить стосунки легкими. Ви зможете з кимось домовитися. З'явиться можливість зустрічі або знайомства. Настає дуже вдалий час для угод. Якщо ви вільні, зможете зустріти свою другу половинку.

6 грудня Нептун розвертається в прямий рух в одинадцятому будинку гороскопа. Це сектор майбутнього та мрії, планів на майбутнє. Планета була ретроградною з 30 червня. Впродовж п'яти місяців все, що ви планували або хотіли, стало на паузу та не просувалося. Можливо була якась незрозуміла ситуація, ви не знали, в якому напрямку рухатися.

"Коли Нептун розвернеться, туман розвіється, все стане ясно і зрозуміло в плані майбутнього", - свідчить гороскоп на місяць.

12 грудня - молодик у восьмому будинку гороскопа, це сектор грошей. Тельці будуть вкладати сили та енергію в нові джерела доходу. Можливо ви отримаєте якісь гроші. Найімовірніше, це будуть гроші від держави, банківські гроші, спадок, інвестиції, спільний бюджет, гроші чоловіка, дружини, партнера по бізнесу. Цей прибуток Тельці отримають після 12 грудня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Повня 27 грудня принесе Тельцям важливу новину. Представники знака отримають сертифікат або диплом. Почнуться близькі стосунки з кимось. І з цією людиною Тельці, найімовірніше, відсвяткують Новий рік. У багатьох представників знака романтичні стосунки стануть драматичнішими.

Детальний прогноз для Тельців на грудень дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти