StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Астролог розповіла, який рік стане найкритичнішим для України

11 жовтня 2023, 20:22оновлено 23 жовтня 2023, 21:56
Яким буде 2024 рік для України і коли чекати критичний пік, розповіла астролог Людмила Халанська.
Війна в Україні прогноз на 2024 рік
Війна в Україні прогноз на 2024 рік / Колаж Главред, фото depositphotos.com/ua, 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха

Ситуація в світі і Україні буде ще найближчі роки дуже небезпечною і неприємною. Як говорить у своєму прогнозі астролог Людмила Халанська, деякі аспекти дуже будуть впливати на світ.

Халанська нагадала основні астрологічні тенденції найближчих років.

Пік Третьої світової війни - 2025-2027 роки

"Можна її називати як завгодно, деякі називають цю війну тридцятирічною, і в цьому є певний сенс, адже від початку астрологічних процесів глобальних змін у світі до їх остаточного завершення має пройти не менше двох-трьох десятків років. Остаточні зміни цього відрізка історії ми побачимо ближче до 2040 року", - говорить астролог.

відео дня

Хто така Людмила Халанська

Людмила Халанська - відомий астролог. Автор багатьох статей і публікацій в ЗМІ. Халанська також астролог-консультант, складає натальні карти, прогнози, гороскопи сумісності.

2025 рік стане критичним для Росії

"Після цього року сьогоднішня Росія припинить своє існування і почнеться довготривалий, багаторічний (а не миттєвий, як деякі вважають) процес радикальних змін на території колишньої імперії", - заявила Халанська.

читайте також"Вони всі там ляжуть": астролог назвала дату, коли війна завершиться розгромом окупантів

Вона додала, що "факт корінних змін на цій території астрологічно незаперечний".

Війна в Україні - прогноз

"Україна проходитиме свій шлях трансформації ще багато років. На це вказують відразу кілька астрологічних показників. Критичним у цьому процесі буде період з'єднання транзитного Плутона з Місяцем України: 2037-2039 роки", - заявила астролог.

За її прогнозом, "Якщо до цього періоду у нас вистачить мудрості для докорінних змін власного світогляду, який перестав би бути архаїчним і відповідав би сучасним вимогам і викликам, то ми здобудемо перемогу. Якщо корінних змін свідомості не відбудеться і наше світосприйняття залишиться на застарілому рівні, ми загинемо".

Астролог додала, що вибір буде за нами.

"Це не спроба залякати. Так діє Плутон, який знищує попередній стан і замість цього закладає нове, принципово відмінне від попереднього. Тобто спочатку знищення старого. І тільки після цього побудова нового. Але щоб ця побудова відбулася, Стара повинна померти. Інакше новому не народитися.

Тому вибір за нами: або корінні зміни, повна відмова від старих уявлень про світ і про себе, або просто знищення без переродження", - заявила астролог.

Прогноз на 2024 рік

"У 2024 році нас чекає деяке полегшення. Не остаточне, але суттєве. Взагалі, в 2024 році буде багато сприятливих днів і цілих періодів.

Тому для початку важливих справ і нових проектів варто розглядати, наприклад, весну, особливо травень 2024 року", - сказала астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти